arkdaslar neler olmus bole ya aman allahim 3 haftadir giremidum ilk defa girdim okudum mallastim ya neler olmus bole. bu kadar anlatilana biraz ters olacak ama bn sanki cennete dustum ya havaalanina indik sanki buyuk bi is adamiyiz bnm ve arkadaslarimin adi yazan bi kagidi bi adam elinde tutuo nyse adam aldi bizi geldik caliscagimiz yere bu arada visconsinde piggly wiggly die bi markette calisioruz. nyse kisa geciorum gelir gelmez araba verdiler bize 5 kisilik grubuz biz konaklicagimiz yer 5 mil uzakta o yuzden birda 10 turk var her gruptada araba var kaldigimiz evde gercketen muhtesem 7 odasimi ne var sayamadim. simdi bunlari buraya yazmak bu kadar sorunla karsilasan arkadaslar icin biraz kotu olabilri ama kusura bakmayin. ise gelince geldigimiz gunun 2 gun sonrasi ise basladik ve haftada 40 saat garanti her haftada 4 5 saat overtime yapioruz 20 calisani var herkes ayni sekilde sanirim kriz burayi vurmamis. yaptigimiz ise gelincede kizlarin hepsi kasiyer bizde stockeriz. stok yapioruz tum gun yaptigimiz is zor cok fazla agirlik kaldirioruz bursali bi arkadas agirlik kaldirirken kolu cikti ufak bole sorunlar oldu. bunun disinda hicbi sorun yok yani simdi bu yazilari okuyunca uzuldum arkadaslar icin ama kendimide cok sansli buldum. ha bu arada buradaki sponsorum spirit

Alıntı
Bookmarks