arkadaslar uzun bi aranin ardindan foruma tekrar mail atyorum...
ben kiz arkadasmla geldim.trdeki sirketim UYGAR TUR burdaki de INTRAX.
Biz suan Silverspring MD de 4 rusla birlikte kalyoruz. Gelmeden once bana anlatilanlarla alakasi yok.Allahtan fazla bi beklentim yoktu aldanmamistm.havalalinda bize karsilancagmzi soylemislerdi kimse yokti.tesadufen bizle ayni ucakta ayni acentadan olan bi arkadasla karsilasmstk.washngtnda indik supershuttle sirketin ardesine dogru yola koyulduk bi baktk acentanin bize verdgi adres yanlis!!! sonra o karsilastgmz arkadasin kardesi buraya erken watcilardanmis onun evine misafir olduk mecburen bi gece.ertesi gun burdaki supervisoru aradik geldi aldi bizi silversprnge getrdi 4 rusla birlikte kalyoruz suan.4 gun bekledik sonra trainibge grdik allahtan gectik sonra ise basladik.is saatlerimzn ayni olmasini 50 kere rica ettim.ayarlyamam cok gec kaldnz dyp duruyo bize!! haftada minimum 40sa calsmam gerekirken bana 2.haftam olmasina ragmen 34saati zor ayarladi!ki belli bi havuzum yok o havuz senin bu havuz benim gezip duruyorum!! 2 kere kayboldum kimse almaya flan gelmyo.tutmus bisiklet alin dyo bana!!hangi parayla alayim??? acentam burdaki isi ayarlarken 10 temmuza kadar ise baslama esnekligi olduunu soylemisti burdaki supervizor de surekli cok gec kaldnz diyip duruyo!! guya 2. isim de garantiydi bi restourantta host olarak ama o da yalan oldu!! naapicami blmyorum su an icin.. burasi zaten sessiz sakin garip biyer tek iyi yani washngtna 30dk mesafede olmasi.. belli basli aksakliklari aktardim.. yoksa baya detaylarda sakli aksililer var.size tavsiyem UYGAR TURla WAT yoluna cikmayin!! nerdeyse issiz kalyodum o yasadgm stresi anlatamamm!!ben de tecrubesine dayanarak(meclisin ucak biletlerini saglayan firmadir kendileri!!) bu sirketi secmistim ama yanlis bi secim yapmisim. herkese sorunsuz wat dileklerimle...

Alıntı
Bookmarks