arkadaslar ben de malesef husrana ugrayanlardanim. su an mackinaw city diye koyden bile kucuk hic yerlesimin olmadigi her yerin otel ve restorant oldugu bi yerdeyim. calisacagim otele gecenin 12 sinde ulastim durumu anlattim bana dediler ki otel satildi isciye ihtiyacimiz yok burda calisamazsin dediler. ben oyle kalakaldim bu saatte ben simdi ne yaparim is yok kalacak yer yok. biraz aklim basima geldikten sonra bi otele gittim 2 gun orda kaldim. benim burdaki koordinatoru aradim zar zor o kaldigim otelde is ayarladi. ve su an o kadar mutsuzum ki. haftada 4 gun calistiriyorlar 3 gun day off um var. ve gunde ancak 6 bucuk saat calisiyorum. burasi oyle kucuk ki 2. is imkani da yok her yere sordum yok diyorlar. burda 15 kadar turk var ve bir suru de yabanci ogrenci var halinden memnun olan cok nadir. resmen paramizla rezillik cektik. o kadar para verdik yasadigimiz sikintilar da cabasi. burasi cok soguk bi yer hasta da oldum daha neler neler. ben iki hafta sonra turkiyeye donucem herkes burdan kurtulmanin caresini ariyor. burda anca karin tokluguna calisiyorum. artik work and travel i hickimseye tavsiye etmicem. modern kolelik. amerikan emperyalistleri koleligin seklini degistirmis bu programla. hic kimse ilgilenmiyor ne is veren ne koordinator. benim sirket Global Vizyon. burdaki araci sirket ise Alliance Abroad. bu sene global vizyon bi cok kisiyi magdur etti. o kadar mail attim aradim hic bisey yapmadilar. burda yapacagim en akillica is tr ye gitmekti ve simdi tek yaptigim donus tarihimi beklemek. turkiye gibisi yok simdi anladim turkiyenin degerini. amerikanin adi batsin bi daha gelen namert olsun. o kadar doluyum ki. neyse Allah sabir versin herkese.

Alıntı
Bookmarks