Work and Travel
Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 8 Temmuz vize görüþmesi

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Standart 8 Temmuz vize görüþmesi

Evet arkadaþlar bugün vize görüþmesine gittim,Normalde 29 Mayýstý,fakat bugüne kýsmetmiþ.O gün pasaportumu kaybetmiþtim neyse artýk þanstýr diyerekten;sorulara geçmeye gerek bile görmüyorum..vizede sorulan sorular baþlýðý saðolsun..Çok yardýmcý oldu..Þimdi biraz geç kaldýðýmdan dolayý kodak iþim de sanýrým iptal oldu þirketin yeni bir iþ ayarlamasýný beklemekteyim .. bir an önce iþ bulup gitmek istiyorum.ne olursa olsun artýk.Herkese kolay gelsin

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    20

gelir 2-3 güne pasaport bu arlara hýzlýlar bayaðý
    benimde soruþturmadan dolayý iptal oldu ilk iþim iþte
    artýk soruþturma açýklanýrsa þirket yeni bir iþ bulacak.
    bu saatten sonra iyi bir iþ olmazsa deðmez gibime geliyor...

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

bu saatten sonra bosu bosuna is bekleme.. al DS ini pasaportunu bas git arkadaslarinin filan oldugu bi yere.. bu zamandan sonra turkiye den amerika da is bulmak imkansiz gibi.. biraz macera olacak ama isi beklemeden git derim ben..
    amerikaya giriste de sorun olmaz korkma..

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Yapma hocam ya..imkansýz diyosun he..Ben yine de bekleyeyim diyorum olmazsa basar giderim!!

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

arkadaþlar 25 haziran vize görüþmesiydi, gelmedi pasaport 3. iþimde iptal oldu sanýrým, 2 gün önce programý fes ettik, dün itibariyle pasaportum geldi þans ve ksýmet diyelim, þuan pasaportta vize varmý onuda bilmiyorum ya kýsmet diyorum. Hemen stajýmý ayarladým onu aradan çýkarýp gelecek seneye þu iþleri 1 ay önceden halledecem zevklede okulun bitmesini beklicem

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

bu baþlýkta benim gibi talihsizler doluymuþ.baþvuruðum þirkette iþler yavaþ yürümüþtü.vize görüþmesi randevusu,ds formlarýný gitermeleri uzun zaman aldý.benim vize görüþmesi 27 hazirandaydý.mayýsýn 24 baþvurmama raðmen 35 gün sonraya randevu verdiler.bu da benim için stress dolu günler geçmesine neden oldu.snavlar bitmiþ sadece vize tarihini bkliyorum.bi de 25 haziranda iþe baþlamam gerekiyordu anlamþmaya göre.700 euro olarak hesapladýðým ucak bileti 1000 euroya geliyordu.neyse stress dolu günler nedeniyle sað kullaðýmda "ani iþitme kaybý" nedeniyle kullaðým %85 ileri duyma kaybý oldu.durum böyle olunca bir hafta hastanede yattým.artý tedavi derken yeni hastene iþlemlerim bitti.saðlýðýma kavuþtum..þirket yetkililerine durumu rapor ettim.ve doktora 6 ay ucak yasaðý yazdýrttým )

baþvuran arkadaþlara tek tavsiyem wat baþvurusunu ocak-subatta saðlam bir þirkete yapýn.geç kalmak çok sýkýntý yaratýyor.

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

kullaðýmda "ani iþitme kaybý" nedeniyle kullaðým %85 ileri duyma kaybý oldu.
    büyük geçmiþþ olsun hocam .. gerçekten büyük sýkýntýlara katlanýyoruz bu program için ben de senin gibi büyük streslere girmiþtim..korkuyordum ulan bu stres bizde hastalýk yapmasýn diye..dediðin gibi geç kalmak çok kötü birþey bu program için artýk nasip diyecez olmuyosa da zorlamanýn bi alemi yok..neyse benim de bugün vizem geldi..artýk þirketin iþ ayarlamasýna kaldýk..beklicem haftasonuna kadar olmazsa seneye dondurcam bu iþlemleri

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)