Work and Travel
Toplam 29 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 29 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Triden Seafoods

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Triden Seafoods

Slm arkadaslar alaskadaki fab. kösesinde yazm?sd?m ama ?k? gundur cevab gelm?yor.

TR?DENT SEAFOODS DA Cal?san veya bu fab. hakk?nda bilgisi olanvarm??

*Kalacak ve yemek kars?lad?g? söylenildi Dogrumu ?
    *Çal?sma sartlar??
    *sezon ne kadar suruyor fab. dei?tirmemiz gerekirmi?
    *Alaskada i?e ilk orda baslamam?n sak?ncas? varm? ?

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

k?mse yokmu ark. ? nerde alaskac?lar yard?mc? olun gezg?n ookumuyormusun sen?n b?lg?n yokmu

turkishwat inc. shinoda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

kaplann yard?mc? olmay? isterdim ama ben alaska'ya gitmedim art? alaska hakk?nda pek bilgim yok. ama ?u sorular?na mant?ken ?öyle cevap verebilirim ki;

*Kalacak ve yemek kars?lad?g? söylenildi Dogrumu ?
    *Çal?sma sartlar??
    *sezon ne kadar suruyor fab. dei?tirmemiz gerekirmi?
    *Alaskada i?e ilk orda baslamam?n sak?ncas? varm? ?

* E?er bu yaz?l?ysa kar??lan?r
    * Çal??ma ?artlar? alaska'da genellikle a??rd?r ama bu daha çok senin hangi pozisyonda çal??aca??na ba?l?
    * Sezon bildi?im kadar? ile 3-4 ay sürüyor tabi bu senin için geçerli ama bazen sezonun erken ya da geç aç?ld??? haberlerini al?yoruz. Bu daha çok bal?klar?n alaska civar?na u?ramas? ile ilgili san?r?m
    * Alaska'da ilk olarak orada i?e ba?laman?n ne gibi sak?ncas? olaca?? konusunda bir ?ey anlamad?m. Di?er yaz?n? okumad?m ama san?r?m ba?ka bir yerde ilk olarak i?e ba?laman gerekiyor? Yani ba?ka bir yerle mi anla?ma imzalad?n? Buraya aç?kl?k getirsen iyi olur
    admin (at) turkishwat.net

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

kalacak yer ve yemek ?s?n? yaz?l? olarak kars? taraf kabul etm?s s?rketden öle den?ld? i? kabul belgem?zdede yaz?yor.
    baska yerden kast?m guney veya kuzey taraflar?ndan b?r?ndem? baslay?m oras?m? daha ?y? gibi y?nede t?k.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

kaplan kardes cok acele benle irtibarta gec cemilozel telefonum 05442512989

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ark. bu konuyu acal? baya bir zaman oldu galiba k?msen?n pek fasla b?lg?s? yok nerde alaskac?lar ???

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

kaplan bu sene gidecektim ama olmad? k?smetse seneye bende alaskaday?m... önümüzdeki sezon yard?mc? olursun bize

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ya kafam? buluyorsun adamm? sec?yorsun bulursan beni buralarda yard?mc? olurum

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ark. nerde bu alaskac?lar eyüp hoca forumdaki en tecrubeli alaskac? senmi?ssin benim msn avniakyel@hot musa?t oldugun b?r an eklersen konusuruz

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

harbiden ya o kadar alaskac? vard? nerdeler hani ?
    yard?m etsenize arkada??m?za...

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart slm

alskaya g?decek vok arkadasso?m?oz var fakat cogu ?lk kez g?d?ytor

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart alaska cevap

arkadaslar alaskaya g?deceklere oner?ler?m hemde okudugum kadar?yla genelde herkes ayn? sorular? soruyo s?md? ?lk once yapacag?n?s turk?yede guven?l?r saglam b?r s?rketle anlasmak ama anlasmadan once s?rket alaskan?n neres?ne gonder?yo gecen sene o fabr?ka ne yapm?s bunlar? arast?rnak alaskada gordugum kadar?yla cok ?y? olan 3 4 fabr?ka var zaten ben?m g?tt?g?m yerlerde gordugum kadar?yla.yatak yemek sorununa gel?nce alaskada fabr?kalar?n yuzde 90 yemek yatak ver?yo ucretl? verenler saat? 7.80 veya 8 dolardan cal?st?yo ucrets?z verenler 7.15 dolardan cal?st?r?yo saat bas? ama ?k?s?de ayn? seye gel?yo sonucta.calsma sartlar?na gel?nce tamamem sect?g?n?s fabr?ka ?le alakal? baz? fabr?kalar esk? hala mak?na s?stem?ne gecmem?s elle yap?yolar ?sler?n yuzde ell?s?n? .baz? fbr?kalar tamamen mak?na ?le butun ?s? mak?nalar yap?yo ben 16 saat cal?s?yordum sonrada bara g?d?yodun yan? cok rahatt?m amek?ka ?c?ndede cal?st?m seattle da alaskada k? rahatl?g? bulamad?m.amer?kada cok k?s? ?le konustum turk?yeden g?den cogu mutsuz s?kayetc? arkadaslar turk?yeden g?meden b?t?yo hersey orda yaln?ss?z hata yapmay?n ?y? arast?r?nnnnnn sorusu olan varsa yard?mc? olurum a mail adresim

Email al?? veri?i yasak

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

karde? bende 15 haziranda seatlleye gidecem ordanda sand pointe gidecekmi?im.trident seafoods a.sen seattleden nereye gidece?ini tam bi ö?ren beraber hareket edelim. 6810[/email] bende ilk gidiyorum in?alla bi yamukla kar??la?may?z
    advisle mi çal???yon sen?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

yeni kat?ld?m.bu forumda in?alla yaz?lar?m? herkes görüyordur.birlikten kuvvet do?arm?? arkada?lar.beraber hareket edelim ki ba??m?za alaskada bi?e gelirse ç?k?? yollar? arayal?m.tridentçilere duyurulur 6810

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı axaray Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yeni kat?ld?m.bu forumda in?alla yaz?lar?m? herkes görüyordur.birlikten kuvvet do?arm?? arkada?lar.beraber hareket edelim ki ba??m?za alaskada bi?e gelirse ç?k?? yollar? arayal?m.tridentçilere duyurulur 6810
    kaplannn dan axaray a mesaj?n al?nm?sd?r seni duyuyorum tamam müsait b?r zamanda görü?ürüz tamam ****
    Konu kaplannn tarafından (03-11-2007 Saat 01:55 AM ) değiştirilmiştir.

turkishwat inc. shinoda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

mesaj?n görülüyor sakin ol. alaskac?lar toplan?yor yava? yava?
    admin (at) turkishwat.net

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

çok te?ekkürler

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ya ayr?ca ben fabrikaya e mail att?m bu seattle den sonra alaska ya gitmeye para al?omusunuz bi de 1 gece seattlede own expensive(kendi tabirleriyle) le kalaca??m?z için bize kalma konusunda yard?mc? olun die.ama bekliyorum cevap yok..ayr?ca alaskada çal??aca??m?z yer konusunda da msj atm??t?m ertesi gün cevap atm??lard?.bi de kaplan karde? advis daha uçak biletini de ayarlamad? umar?m uçak biletleri daha da uçmadan ayarlarlar.seninki ayarland? m? yoksa?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

internetten di?er forumlardan birkaç arkada? bulup buraya yönlendirmeye çal???yorum.sizler de bu yolu deneyerek 1 kaç alaskac? arkada?? daha aram?za katabilirsiniz.bu i?ler kar??l?kl? fikir al??veri?iyle çözülür.biraz canlanal?m beyler...birlikten kuvvet do?ar...herkese slm olsun...sayg?lar

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

kardes sen vizeni ald?nm? ben?m daha ds gelmedi cok heyecanl? birine benziyorsun b?raz rahat5 ol suan için önemli olan finallerim var.ucak b?let?n? almad?m henuz vizem el?me gect?g? gun bakcam bir iki ark. var zaten ayn? yere giden benim bildigim msn den daha detayl? konusurz.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

valla karde? ben vizemi ald?m da 15 hazirana gidiyorum.uçak biletleri günden güne art?yor.çok fazla artarsa bu sefer sahiden heyecanlan?r?z cümleten.geçen sene arkada??n biri bizim ?u zamanlarda 1000 euro ya alm??.birazda ondan tedirginim.benim finaller bitti sana vize al?rken ve s?navlar?nda bol ba?ar? diliyorum.ken.ii bak...

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

karde? napt?n ya 1000 euro mu yüre?ime inicek ?imdi bende almad?m daha bakal?m nolcak

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

vallahi karde?im seattle aktarmal? san?r?m kodiak a bide euro nun euro zaman?n da 1000 euro verdim dedi.çok içime oturmu?tu dedi.onun yalanc?s?y?m.bende de ondan biraz t?rs?ma var.?irkete bask? yap?yorum bir an önce bitsin die bu i?.dur bakal?m neler olacak.?urda a?a?? yukar? 15 günlük bi zaman kald? gitmeme.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı axaray Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vallahi karde?im seattle aktarmal? san?r?m kodiak a bide euro nun euro zaman?n da 1000 euro verdim dedi.çok içime oturmu?tu dedi.onun yalanc?s?y?m.bende de ondan biraz t?rs?ma var.?irkete bask? yap?yorum bir an önce bitsin die bu i?.dur bakal?m neler olacak.?urda a?a?? yukar? 15 günlük bi zaman kald? gitmeme.

kardes anlad?m durumu bende ds bekl?orum gelmed? hala gelse al?caz vizey? o zaman senle irtyibata gecelim konusal?m daha detayl?.su seattleden alaskaya gidi?i fabrika kars?l?yor d?ye duydum ben
    Konu kaplannn tarafından (22-06-2007 Saat 08:58 PM ) değiştirilmiştir.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

?imdi karde?im ?irketler baz? ?eyleri fark?nda olmadan es geçebiliyorlar.alaskac?lar?nda genelde hep ya?ad??? sorunlar bu es geçmelerden kaynaklan?yor.ince den inceye her?eyi ara?t?r?yorum.o yüzden sen s?navlar?na dikkat et.ben elimden geleni yapar?m.vizeni al gerisi kolay

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

trident ci arkadaslar ne yapt?n?z ucak biletlerini halledebildinizmi

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arzu han?mla konu?tum pazartesi gene ara dedi sen ne yapt?n ?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

kaplan bende bu yaz ordayd?m ama sen? c?karamad?m ben husey?n sen?n ad?n neyd?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkada?lar ben de 2008 yaz?nda alaskada olaca??m.Gitmeden baya bi ara?t?rma yapt?m ancak yine de gidenler varsa onlar?n fikirlerini almak isterim.Ayr?ca 2008de gitcek arkada?lara da msnimi veriyorum:kendinize iyi bak?n..

email al??veri?i yasak

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks