Valla benim sponsora her aradigimda ulasabiliyorum ve sorunumuda her defasinda cozduler ama bulduklari isler kole tacirligi gibi yani para kazanmak gezmek tozmak isi baya zor o yuzden seneye gelsemde self placement gelmeyi kendi eyaletimi konaklamami isimi kendim bulmayi dusunuyorum boylece kimse birakip gidersen sole olur bole olur diemez kafam rahat olur.
bir arkadas kimseye biseydemeden aldi ssc ini gitti isveren arayip sponsora neler anlattiysa sponsorda arkadasimi arayip mumkun oldugunca cabuk ulkene don dedi. arkadasta 1 hafta sonra onlari arayip burda bir avukat tuttum sizi mahkemeye verecem sizin verdiginiz iste de calismak istemiyorum ( ki isyeri amerikalilarin deimi ile gercektende SOCKS!! ) ben kendi isimi buldum geriyede planladigim tarihten once donmem isveren hile yapiyor size yalanlar anlatmis is yeri berbat dedi. onlarda tamam ya bizden haber bekle biseyler yapcaz moduna girmisler![]()
kissadan hisse sirf patron die sponsor firma die herdediklerini yapmak zorunda deiliz bu is cocuk oyuncagi deil . bize is verenler isciye ihtiyac yok kovuldun diince kimseden cit cikmiyo ama biz bu isi istemiyoz diince zorlarina gidiyo. sonuna kadar hakkinizi arayin turkiyeye donim orda ararim diosaniz bilmem ama eger firsatiniz varsa burdada biseyler yapmaya calisin
IMPOSIBLE IS NOTHING

Alýntý
Bookmarks