dodo emin ol cok iyi anlayabiliyorum seni ve cok uzuluyorum senin adina hissettiklerinin aynisini bende hissediyorum ...s1k1s1p kalmis gibiyim bende burda...birdaha asla denemem ve kimseye tavsiye etmem bende ama bunlarin hepsi tecrube oldu bu taraftan bak ...iyi yada kotu muhakkak katti yada birseyler aldi senden.bence en guzelini isvereninle sakin sakin durumunu tekrar konus tekrar tekrar ..biktrmayi dene olmadi kovdur kendini gitme ise ...ne is yaptigini tam bilmiyom ama yapma duzgun isini.cunku benim basima da seninkisi gibi olaylar gelirse aynen bunu yapijam ..
olmadi birak geri yollarlarsada cebinde ne kadar paran war bilmiyom ama 15 gun adam gibi git tatilini yap gez gor yapabildigin kadarini sonra do ulkene pasa pasa orda yap tatilini.cunku bosuna psikolojini kendini yipranmana degmez cunku bizi 5 kurusluk adam olarak amele olarak goruyolar ne diye bacak gericeksin onlara ....aklina yatarmi soylediklerim bilmiyorum ama seninle yni durumda olan biri olarak ben b undan baska cozum yolu bulamadim...cunku bende daha ssn bile yok ...kolay gelsin durumunu haberdar et burdannn ...

Alıntı
Bookmarks