Alıntı joe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
benim bildigim kadaryla sahil kısmanda eglence parkı yok.zaten virginia'da 2 tane buyuk eglence parkı var.biri kings dominion digeri de bush gardens.kings dom. zaten doswell de bahsetmiştik,denizle alakası yok.bushgardens de bence williamsburg'da.williamsburg çok tarihi bir şehir.kolonicilik zamanında ingilizler ilk kez basarılı bir kolonilerini williamsburg'daki jamestown'da kurmuslar.o yuzden cok onemli bir yer.williamsburg deniz kasabası degil ama denize yakın.kings dominion gbi degil yani.sen illaki hem deniz kıyısında olcak hem de eglence parkı olcak diyrsan sana new jersey'i tavsiye ederim.orada ''pointpleasant''kasabasında ''jenkinson boardwalk'' diye bi yer war orayı ve ''wildwood''da moreys piers diye bir yer war orayı tavsiye edebilirim.onun dısında sadece virginia beach degl hemen hemen butun dogu kıyıarında 2. iiş bulma imkanın boldur.otel,restaurant işlerinde calısırsan 2. iş bulma sansında coktur yani.bu otel işleri de kazanclıdır tabi 2 işte birden çalısırsan.yani 60-80 saat arası calısırsan...
Virginia Beach de 2. bulamaz mıyız. Ben de bu sene Virginia Beach Housekepeerlık için başvurdum da?