Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 8 Sayfadan 12345 ... SonuncuSonuncu
Toplam 229 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Virginia Beach,VA

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Virginia Beach,VA

-------------------------------------------------------------------------

??te Virginia Beach !! Daha fazla foto?raf için t?klay?n?z!!

Foto?raflara ula?mam?z? sa?lad??? için @MaJ'e te?ekkürler

Mesaj editör taraf?ndan tekrar düzenlenmi?tir...

------------------------------------------------------------------------
    herkese slm,ben bu yaz Virginia Beach de bulundum.epey bi türk vard? bunun yaninda ruslar da çoktu

çok say?da otel old?u için genelde wat ö?rencileri a??rl?kl? olark buralarda çal??yordu ama restorantlarda çal??an ö?rencilerde vard?.

küçük ama zevkli bi ?ehir,önümüzdeki yaz tekrar gidece?im.yaln?z gitmeyi dü?ünenlere ?imdiden söyleyeyim konaklama en büyük sorun ve yeni sezonda da bence sorun olmaya devam edecek
    Konu Fiorex tarafından (17-02-2008 Saat 12:22 AM ) değiştirilmiştir.

Wat Profesörü hati - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    19

Nedir bu gittim, tekrar gidicem ç?lg?nl???. Gidipte pi?man olan yok mu? Evet asl?nda ordayken neden geldik, ne i?im olur bidaha diyen arkada?lar?m çoktu ama hepsi ?imdi f?rsat?m olursa yine gidicem diyor. Rhein gibi, benim gibi, daha önce giden bir çok ki?i gibi...

Bu arada Rhein forumumuza ho? geldin

*edit: "gibi"ler ordayken pi?man olunmu?lu?a ait de?il, tekrar gitmek istemek manas?nda yaz?lm??t?r.
    Her türlü istek, görüş ve şikayetlerinizi hayatikilic@turkishwat.net adresine iletebilirsiniz.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

evet hakl?s?n bende ba?ta olmak üzere ayn? evde kald???m tüm arkada?lar?m orada kald???m?z süre boyunca(son 1 ay hariç)her zaman neden geldi?imizi sorgulay?p durduk.ama ?imdi ev arkada?lar?m?n ço?u tekrar gitmek için yeniden ?irketlere ba?vurdu bile.

bence bu da wat program?n en az?ndan amerikal?lar?n istedi?i ?ekilde yürüdü?ünü gösteriyor.her ne kadar kabul etmesekte y?llard?r bize empoze edilen bi amerikan kültürü var ve wat ile oraya gitti?imiz zaman bir amerikal? gibi ya?amak,çal??mak,gezmek ister istemez cazip geliyor.en az?ndan ben kendi aç?mdan öyle dü?ünüyorum.

forumun yeni takipcisi olarak ho?bulduk,t?krler hati

Wat Profesörü hati - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı Rhein Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    her ne kadar kabul etmesekte y?llard?r bize empoze edilen bi amerikan kültürü var ve wat ile oraya gitti?imiz zaman bir amerikal? gibi ya?amak,çal??mak,gezmek ister istemez cazip geliyor.
    Sen ne diyosun abi, özellikle Philadelphia'dayken kendimi zenci zannetti?im zamanlar?m oldu.(solda resmi duran zencilerin öldürülen adam?) Makavelli branded, TuPak, Do?u yakas?, bat? yakas?, toplum dü?man?, karde? Malcolm X muhabbetleri... düz beyaz uzun ti?örtler, beyzbol ?apkalar?, uçuk reebok ayakkab?lar, s?rtta iverson'l? 76ers formas?, yanl??l?kla aya??na basan yada omuzuna çarpan beyazlara "watafck man"lere kadar...

Hey gidi günler...
    Her türlü istek, görüş ve şikayetlerinizi hayatikilic@turkishwat.net adresine iletebilirsiniz.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

zaten wat ile giden herkesin zencilerle ilgili anlatacak o kadar çok ?eyi varki
    bende çal??t???m i? yerlerinde en çok zencilerle muhabbet ediyordum,hele de konu?tuklar?n? az buçuk anlay?nca insan?n kendisine olan güveni daha bi fazla art?yor

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı Rhein Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zaten wat ile giden herkesin zencilerle ilgili anlatacak o kadar çok ?eyi varki
    bende çal??t???m i? yerlerinde en çok zencilerle muhabbet ediyordum,hele de konu?tuklar?n? az buçuk anlay?nca insan?n kendisine olan güveni daha bi fazla art?yor
    evet yaa rhein e katiliyorum.
    nasil insanlardir bu zenciler.. gitmeden once herkes aman dikkat et diye uyardigindan ilk baslarda cok tirsiyodum ama baktimki adamlar muhabbet dolu...
    kolayca arkadas oldum coguyla. new yorkdakiler disinda gordugum tum zenciler neseli hayat dolu insanlardi...

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

zaten muhabbet kurulan zencilerde is yerlerinde beraber calistiklarimizdi.oyle disardan tanisip konusan turk arkadaslara hic rastlamadim.aslinda onlarda bizi yakin gorup o yuzden oyle davraniyorlar,mesala ben cok zenci haklari ile ilgili muhabbet ettim onlarla,bizide kendileri gibi dusuk ucretli calisanlar sinifinda sayiyorlardi

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

ya ben de gitmek istiyorum yine yaaa

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

beyler bu virginia beach nas? bi yerdir okudugum mesajlar?n?zda güzele benzer bi intiba var ama biraz daha bilgi verir misiniz

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Bende gidecem bu yil..Arkadaslar msn leri gonderebilir misiniz??????

darren_hayes_cy

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bende armadaya ba?vurdum virginiaya gitmeyi dü?ünüyorum. bu konuda bana yard?mc? olabilecek ve bilgi verebilirseniz sevinirim

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Bnde ayn? sek?lde virginia sah?l k?sm?na g?d?orum cok mesaj att?m ama cewap gelmed? .san?r?m sah?l k?sm?na wat tar?h?nde bi tek bn gidicem=

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı diagram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bnde ayn? sek?lde virginia sah?l k?sm?na g?d?orum cok mesaj att?m ama cewap gelmed? .san?r?m sah?l k?sm?na wat tar?h?nde bi tek bn gidicem=
    diagram sen va beach hakk?nda ne bilmk istyrsn onu soyle.yani hangi yonunu merak edyrsn?bu seklde sorarsan kimse yardmc? olamaz ki sana...konuyu biraz daha ozellestr

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Dana nas?l özelle?tiriyim Amac?m Maddi Yönden Külfetle dönmemek .Beach k?s?mlar?da cok pahal? Ewler 400 dolar.Ö?renmek istedi?im SAhil k?sm?nda E?lence park? warm??E?lence park?n?m? otellerimi yoksa Mcdonaldsm? tawsiye edersin.. Tabi maddi yönden cewap wer?rsen sew?n?r?m

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Dana nas?l özelle?tiriyim Amac?m Maddi Yönden Külfetle dönmemek .Beach k?s?mlar?da cok pahal? Ewler 400 dolar.Ö?renmek istedi?im SAhil k?sm?nda E?lence park? warm??E?lence park?n?m? otellerimi yoksa Mcdonaldsm? tawsiye edersin.. Tabi maddi yönden cewap wer?rsen sew?n?r?m
    benim bildigim kadaryla sahil k?smanda eglence park? yok.zaten virginia'da 2 tane buyuk eglence park? var.biri kings dominion digeri de bush gardens.kings dom. zaten doswell de bahsetmi?tik,denizle alakas? yok.bushgardens de bence williamsburg'da.williamsburg çok tarihi bir ?ehir.kolonicilik zaman?nda ingilizler ilk kez basar?l? bir kolonilerini williamsburg'daki jamestown'da kurmuslar.o yuzden cok onemli bir yer.williamsburg deniz kasabas? degil ama denize yak?n.kings dominion gbi degil yani.sen illaki hem deniz k?y?s?nda olcak hem de eglence park? olcak diyrsan sana new jersey'i tavsiye ederim.orada ''pointpleasant''kasabas?nda ''jenkinson boardwalk'' diye bi yer war oray? ve ''wildwood''da moreys piers diye bir yer war oray? tavsiye edebilirim.onun d?s?nda sadece virginia beach degl hemen hemen butun dogu k?y?ar?nda 2. ii? bulma imkan?n boldur.otel,restaurant i?lerinde cal?s?rsan 2. i? bulma sans?nda coktur yani.bu otel i?leri de kazancl?d?r tabi 2 i?te birden çal?s?rsan.yani 60-80 saat aras? cal?s?rsan...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı joe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim bildigim kadaryla sahil k?smanda eglence park? yok.zaten virginia'da 2 tane buyuk eglence park? var.biri kings dominion digeri de bush gardens.kings dom. zaten doswell de bahsetmi?tik,denizle alakas? yok.bushgardens de bence williamsburg'da.williamsburg çok tarihi bir ?ehir.kolonicilik zaman?nda ingilizler ilk kez basar?l? bir kolonilerini williamsburg'daki jamestown'da kurmuslar.o yuzden cok onemli bir yer.williamsburg deniz kasabas? degil ama denize yak?n.kings dominion gbi degil yani.sen illaki hem deniz k?y?s?nda olcak hem de eglence park? olcak diyrsan sana new jersey'i tavsiye ederim.orada ''pointpleasant''kasabas?nda ''jenkinson boardwalk'' diye bi yer war oray? ve ''wildwood''da moreys piers diye bir yer war oray? tavsiye edebilirim.onun d?s?nda sadece virginia beach degl hemen hemen butun dogu k?y?ar?nda 2. ii? bulma imkan?n boldur.otel,restaurant i?lerinde cal?s?rsan 2. i? bulma sans?nda coktur yani.bu otel i?leri de kazancl?d?r tabi 2 i?te birden çal?s?rsan.yani 60-80 saat aras? cal?s?rsan...
    Virginia Beach de 2. bulamaz m?y?z. Ben de bu sene Virginia Beach Housekepeerl?k için ba?vurdum da?

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

virginiada 2.i? bulma olas?l??? çok yüksekmi? die duydum ben ama

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

wiliamsburg hak?nda bilgileri olan iletsin lütfen

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı zaxurani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Virginia Beach de 2. bulamaz m?y?z. Ben de bu sene Virginia Beach Housekepeerl?k için ba?vurdum da?
    arkadaslar va beach'te cok rahat ikinci i? bulursunuz,korkmay?n...

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkada?lar ben wat la diilde daha cok intershiple ilgileniorum bununla ilgili deney?m ya?am?? ki?iler vaya bu konu hakk?nda b?lg? vereb?lecek b?r?ler? varsa sev?n?r?m ben tur?zm konaklama okuyorum ve seneye mezun olucam in?? ve o yaz gitmeyi dü?ünüyorum ve otelde cal??mak istiorum bununla ilgili b?lg?ler?n? payla?mak isteyen arkada?lar olursa sev?n?r?m ?imdiden te?ekkürler

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

anlad?m Tesekkurler Cevabun için.Devam? gelicek Sorular?n bugun s?rketle gorusrum tekrar Nj morey piers onerd? Fakat hala dusunme asamas?nday?m.Saol tekrar.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Joe forumu gezerken farkett?m snde gitmeden onec baya soru soruyomussun sew?nd?m acaba bnm? bu kadar cok soru soruorum die
    Hangi havayolu ile gittin Direk ist-virginia sefer? ward?r galiba yda neyi öner?rs?n aktarma yada aktarmas?z cok ucret fark? warm?

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Joe forumu gezerken farkett?m snde gitmeden onec baya soru soruyomussun sew?nd?m acaba bnm? bu kadar cok soru soruorum die
    Hangi havayolu ile gittin Direk ist-virginia sefer? ward?r galiba yda neyi öner?rs?n aktarma yada aktarmas?z cok ucret fark? warm?
    evet hakl?s?n bende cok soru sorardmsende sor cekinme bu forum bilgi edinmek amacl? zaten.diagram buradan direkt ist-va seferi buyuk ihtimalle yoktr ama olsa bile cooook pahal?ya patlar sana.o yuzden aktarmal? gideceksin.ben giderken ist-milan,milan-new york,new york-virginia'yd? ucag?m.yani 2 aktarmayla gitmi?tm.bu arada donusunu new yorktan al bence.cunku donerken gezersn biraz en son da new yorka gidersn ve ordan ucaga atlars?n.ben gecen sene ucak biletimi 600 euroya alm?st?m(''yet travel'' diye bir yerden)ben oraya giden di?er arkadaslara k?yasla biraz daha ucuza alm?st?m.?imdiden internetten biletlere bak.gidi?in burdan virginia donusun new yorktan olsun.ve en gec may?s?n bas?nda biletini alm?s ol bence.bu arada bu mesaj forumdaki 150. mesaj?m oldu.kendimi kutluyorum

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ben cumartesi managerle görü?tüm en ak?l kar? washington(IAD) den gimek
    dönü?üde newyork yapars?n ohhh mis gibi

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Virginia Beach Türk Ö?rencilerin Work And Travel Program? için gittikleri en yo?un bölgelerden biridir. Y?lda ortalama 800 civar?nda Türk ö?rencinin bu bölgeye ak?n etti?i belirtilmektedir.

Virginia Beach in tarihi 1600 lu yillara dayanmaktadir. Ingilizlerin Amerika daki ilk yerlesim yerlerinden biri olan Jamestown a gelenler ilk olarak Virginia Beach deki Cape Henry de karaya adim atmislardir. Ikinci Dunya Savasindan beri Amerikan Deniz Kuvvetlerinin Oceana Naval Air Station ve diger bazi askeri usler bu bolgede bulunmaktadir. Virginia nin en buyuk sehirlerinden biri olan Virginia Beach in nufusu yaklasik 425 Bin dir.

Virginia Beach, FBI Census Bureau tarafindan en guvenli (nufusu 300Bin den buyuk) sehir olarak gosterilmektedir. Guinness Rekorlar kitabinda da Dunyanin en uzun tatil plaji olarak gecmektedir.

Ozellikle yaz aylarinda o kadar cok etkinlik olmaktadir ki her gun sadece birini secmek zorunda kalirsiniz. Virginia Beach de yuzme ve guneslenme disinda sorf, su kayagi, yelkencilik, balikcilik da yapabilirsiniz.

Cok hareketli bir gece hayatina da sahip Virginia Beach de Canli muzik ve dans klupleri, Komedi klubu, Konserler, Opera, Tiyatro etkinlikleri gecenizi reklandirmektedir.

264 den gelebileceginiz sehirde baslica park yerleri, 2nd Street, 4th Street, 9th Street, 31st St uzerindedir. Genelde 3 saatten fazla park 7 dolar dir. Parkmetreler bir saat icin 75cent alir ve Kasim-Mart arasi bedavadir. Bazi yerlerde gunduz vakti yola parkedebilirsiniz.

Virginia Beach deki yaz aylarinda artan onemli etkinliklerden bazilari, LatinFest 9-10 Haziran, Soul Music BeachFest 25-26 Agustos, American Music Festival 1-4 Eylul, Blues at the Beach 15-17 Eylul de gerceklesmektedir.

Virginia Beach deki gezilecek gorulecek yerler, Adam Thoroughgood House, Atlantic Wildfowl Heritage Museum, Chesapeake Bay Bridge Tunnel, Colonial Williamsburg, Hampton Roads Naval Museum, Harbor Park, Jamestown, The Old Coast Guard Station, Virginia Zoological Park,

Virginia Beach deki buyuk oteller Atlantic ve Pacific Avenue etrafindan bulunmaktadir. Otelleri gecesi en az 200 dolar civarindadir. En az uc gecelik oda tutarsaniz o zaman ozel indirimler
    alabilirsiniz. Arabanizi yandaki haritadaki 0 civarindaki yerlerde ucuza park edebilirsiniz. Pacific Avenu etrafi parklar, kucuk moteller, restoranlar ve birkac gece kulubu ile kaplidir. Atlantic Avenu nun okyanus tarafinda oteller, restoranlar ve eglence yerleri bulunmakta iken ic tarafi alisveris yerleri ve restoranlar ile doludur.

Virginia Beach Türk Ö?rencilerin Work And Travel Program? için gittikleri en yo?un bölgelerden biridir. Y?lda ortalama 800 civar?nda Türk ö?rencinin bu bölgeye ak?n etti?i belirtilmektedir.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

buchgarden a gideceksen ii bi yer..Alisveris icinde gusel bi yer williamsburg..

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

arkadaslar va beachte 2.bi is bulmak cok zor..Bulan vardi ama gercekten zor tecrubeyle sabittir...

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ben giderken istanbul-amsterdam-detroit-norfolk olarak gitmistim.Sirketimiz saolsun bize son 3 gunde bilet alinca amsterdamda yaklasik 13 saat bekledik ama ii olmustu watla hollandaya gidiliyormu :P

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Virginiay? arast?r nette gezmekten belim a?r?s?n aa g?d?lcek yer bammbaska bi yer Minesota nie oras? bnde anlamad?m ?irkettekiler gazlad? gazlad? minesotada büyük otelde konaklama 90 dolar olunca ve sezon sonu bonus war d?y?nce may?s?p kabul ett?m ?imdide minesotay? arast?r bakal?m

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Selam Millet!Bakt?m bizim VA Beach'ten konusuluyor ben de bildiklerimi aktaray?m dedim.Laskin Road üzerindeki Farmfresh'te çal??t?m.Genelde yemek için farmfreshe gelenler fried chickenlar?n? benden alm?st?r ordan da hat?rlayabilirsinz sonra bi kafede de cal?st?m.?ngilizceniz iyiyse 2. i? cok kolay bulursunz.De?ilse bile zamanla denk gelir kesin 2. i? o bak?mdan korkunuz olmas?n.Va Beachte en büyük sorun konaklama.8 ki?i ayl?k 300 dolara kal?yoduk biz.Ev bulmak gercekten zor.Erken gitmek (MAYIS SONU) cok avantajl?.Hem 2. i? hem konaklama daha kolay bulunur.
    Va Beach hem çal??ma hem eglence için cok güzel bi yer.Off günlerinizi iyi de?erlendirebilirsinz.Al?sweris icin Williamsburg uygun.Ad?n? hat?rlayam?yrm ama Washingtona giderken 1-2 tane daha outlet vard?.Oralara da gidebilirsinz.Eglence park? sahilde yok.Arkadaslar?n dedikleri gibi Willamsburg da Buschgardens var bi de Washington'a giderken King's Dominion var.Bu yerlere gitmeden arast?r?n türk arkadaslar cal?s?yodur yine oraalrda.Giri?leri free ya da ucuza yapabilirsinz.
    Ula??ma gelince gider gitmez bi araba almak cok mant?kl?.Araba kiralama fln kalabal?ksan?z ucuz olabilir. Ama 5-6 ki?i ayn? günde off olup bi yere gidemeyebilirsinz.2-3 ki?i kirlarsan?z da arabay? tuzlu olabilir Ben ucak gidi?-dönü? New York alm??t?m.550 euroya.Newyorkatan da greyhoundla gittim.Bi ölümdü.12 saat fln sürdü.60 dolar vermi?tim.Dönü?ü Chinese busla yapm??t?k.6-7 saatte geldik 35 dolard?.Akl?ma ?imdilik bunlar geliyor.Ba?larda s?k?nt?lar cekebilirsinz onlar tuzu biberi bu i?in.Sonradan seviceksinz,Türkiye'ye dönünce de özliyceksinz keske bi daha gitsem diyceksinz benm gibi ama ben mezun olarak gitmi?tim.Bu konuda da say?l? adamlardan?md?r ehehehehe.Neyse herkese basar?lar kolay gelsin.Her türlü sorunuz için canerylmz************* adresinden bana ulas?n msnden.Biz de gitmeden cok sorusturduk o yüzden ?imdi gidenlere yard?m etmek bizim borcumuz diye dü?ünüyrm.Hadi görüsmek üzere...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks