beyler ?uan naknekteyiz. sezon bitti bitecek. burdan nereye gitmeliyiz.. eylül ortas?na kadar alaska dolaylar?nday?z
cordova,kodiak, stka, ... hangisi sizce...
beyler ?uan naknekteyiz. sezon bitti bitecek. burdan nereye gitmeliyiz.. eylül ortas?na kadar alaska dolaylar?nday?z
cordova,kodiak, stka, ... hangisi sizce...
Arkada??m ?uana kadar geçirdi?in sezondan biraz bahseder misin? Ne kadar kazanabildin?
Kuzeyde çok iyimi? sezon do?ru mu? Biz yeni ba?licaz daha sezona .![]()
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
ben dillinghamdaydim o kadar da iyi gectigi soylenemez 24 gun kadar calistim 2900 yapabildim...kodiak a gececektim ama ayak bilegim cok kotu sisti su anda anc. da ucagima az kaldi---minneapolis-newyork-istanbul...olmezsek tabi
(kisa sorulari olanlar varsa elimden geleni yaparim cikmadan)
"Her ne kadar psikopatlıkta gözüm olmasada, dalımı kıranın ağacını kökünden sökerim"
24gun 2900 fena sayilmaz allah bereket versin.. Su siralar kesinlikle kodiak wrangell ve ketchikan dolaylarina gitmeyin... Petersbourg iyi gidiyor su siralar bir de sitka... Wrangell yarin itibariyle iyi baslicak herhalde ama adam cok oldugu icin elemana gerek yok bizim burda. Kodiakta ayni sekilde. ketchikan ne durumda bilmiyorum ama orda hemen hemen her fabrika kapali...
Haci sen naptin yha cok iyi bence simdi eylul sonuna kadar 3500 yapsan toplamda 6500$ kazanicaksin bence cok cok iyi ..
Usta Alaska'ya geçmeyi dü?ünenlere yol gösterici bir kaç tavsiye verir misin?
Haci sirketinle konus ya da kendin otur google.com 'dan Alaska 'daki Seafoods Fabrikalarini arastir .. Kuzeyde is bitince guneyde calisirsin mesela tyayos yazmis cordova , stka , kodiak , ketchikan fln .
sezon çok iyi de?ildi ama biz çok çal??t?k yinede di?er fabrikalardaki elemanlara göre. naknekte tridentte elemanlar 1800 dolarla ayr?ld?lar. biz ?u anda ortalama 3300 dolar civarlar?nday?z. sezon burda bitti.
?imdi transfer olaca??m?z yeridü?ünüyoruz. yard?m edin lütfen...
petersbourgh ya da sitka taraflarina gidin wrangell yeni yeni basliyor ama dedigim gibi elemana ihtiyac yok... yarin baya is var. En iyisi petersbourgh sitka belki birde jenau olabilir...SAKIN KODIAK a gitmeyin inanilmaz cok turk varmis cocuklar is bulamiyormus
cordova hakk?nda b?lg?s? olan varm? ooraya g?tmey? dusunuypruz yard?mlar?n?z? bekl?yooruz arkkadaslar durumlar sakat ....
cordova da bir fabrika yanmis o yuzden isciler acikta baska fabrikalara saldirabilirler yani yer bulabilirmisiniz bilemiyorum
arkadaslar ben haytat?m?n hatas?n? yapt?m alskaya gelerek su an kena?dey?m ve cepten c?kan para 3500 ama bugun ?t?bar?yle 2000 yapab?ld?m. bar? harcad?g?m? c?karaya?m d?ye sabahlara kadar transfer olab?leceg?m b? yer ar?yorum lutfen b?r? yard?m ets?n
yukarda yazdim... biraz bakarsan ordan belki karar vermende yardimci olabilir
beyler su anda petersburg veya s?tka da olan veya herhang? b?r b?lg?s? olan varm? ?s konusunda b?ze yard?mc? olab?lecek k?s?ler yazs?n lutfen . ben su an alaska anchorage dey?m ?s ar?yorum durumdan haberdar edersen?z sev?n?r?m s?md?den tesekkurler..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks