Alıntı farukyazici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Gözünüze girsin bu mesaj emi

Hâlâ adama komisyon falan diyosunuz. Tüm acentalar bir sisteme bağlıdır. İnternetten kendi biletinizi bulabilirsiniz diyorum ama anlatamıyorum.

Ayrıca forumun tarafsızlığı falan da kalmamıştır. Yakında şirketlerde gelip reklamını yapmaya başlar. Yöneticilere kapak olsun bu da
Faruk hangi düşünceyle bu sitenin tarafsız kalmadığını belirtiyorsun anlayamadım. Bu bilet işini ayarlayan kullanıcı ile hiçbir ilişkimiz yok, kendisini tanımıyoruz. Ucuz bilet ayarlayacağını söylediği için ve bizim de sizlerin en ucuz fiyatlarla yolculuk yapmanızı istediğimiz için bu mesajlara ses çıkarmadık. Eğer bu bileti ayarlayan kişinin size belirttiği fiyattan daha ucuzunu bulabilirseniz herhalde bu arkadaş size bileti zorla satacak değildir gider en ucuz nereden bulduysanız oradan alırsınız. Burada öğrencilerin yararına gördüğümüz şeylere ses çıkarmıyoruz. Biz bir konuda tarafız o konu da öğrencilerin en karlı şekilde nasıl ABD 'ye yolculuk yapmasını sağlayabiliriz sorusuna üretebileceğimiz çözüm yollarıdır.

Sitenin hiçbir şirketle çıkar ilişkisi olmadığı için herhangi bir özel geliri de yoktur ama bize sponsor olmak isteyenlere de kapımız kapalı değildir. Sitenin aşırı bir masrafı yok o yüzden masraflar cebimizden karşılanıyor, sadece ayarları ve yenilikleri zaman alıyor. Buradakilere yardım etmek ve burada bir topluluk oluşturmak hoşumuza gidiyor. Hepsi bu. Kafalarda soru işareti kalmasın.