Bize baya yardimci oldu uniwestia. Biz ilk sene ikinci is bulamadik. Yani en azindan ekiptenn dort kisi bulamadi. uniwestia bizim ikinci is bulma problemimizi cozdu. V Hoca dedigin Vural Hoca olsa gerek. Benim de universiteden hocamdi ve bize her konuda cok yardimci oldu. Hatta wyoming'de baska firma ile gelen uc Turk arkadasin ciddi sorunlari oldu onlari da Vural hoca cozdu hem ise yerlestirdi hemde eve. Sizin grubunuzda problem neydi bilmiyorum ama tanidigim Vural hoca yapabilecegi birsey varsa ayrim yapmadan mutlaka yapar ve yardimci olur. Amerikadayken orneklerini cok gordum. Dedigim gibi amacim burada uniwestia'nin veya Vural hocanin avukatligini yapmak degil ve eminim tum firmalarda oldugu gibi uniwestia'nin da atladiklari olmustur. Ben daha evvel iki kere gittigim ve bu sene ucuncuye gidecegim icin gerek Uniwestia ile gerekse baska firmalarla giden pek cok ogrenciyle tanistim. Cok memnun kalan da gordum cok sorun yasayanda ve ozellikle bazi firmalar tarafindan dolandirilan cok arkadasta gordum. Gorduklerimi degerlendirirsem yine en iyisi uniwestia. Bu sitede pek gormedim ama cok unlu firmalarla gidip basina gelmeyen kalmayan arkadaslarla tanistik orada. Eminim sende tanismissindir. Sanirim biraz beklentiyle ilgili hersey ve biraz gidilen bolgeyle. Ama benim burada ve amerikada tanistigim arkadaslar uniwestia ile sorun yasamadilar. Tabiki ufak tefek sorunlar oldu ama bunlarida cozdu adamlar.
Amacim kesinlikle uniwestianin avukatligimi yapmak diil. Temsilcide diilim. Kendi tecrube ve dusuncelerimi aktariyorum.

Alıntı

Bookmarks