Merhabalar,
Ben Vural Erkec. Bana ulasamadiginizi belirtmissiniz. Benimle ilgili bahsetmis oldugunuz numaralardan 0505 252 10 69 benim hattim olup aciktir ancak bahsettiginiz diger numara bana ait degildir dolayisiyla bu bilgiyi nereden aldiysaniz oradan kontrol edin lutfen. Baska bir deyisle beni tanimadigini soyleyen "kadin" doguruyu soyluyormus. 5052521069 numarali telefondan bir "kadın"ın cikip beni tanimadigini soyledigni iddia etmiyorsunuz herhalde. Bir sureligine yurtdisina ciktim o donemde aradiysaniz ulasamamis olabilirsiniz. Ancak danismanlarimiza ulasamamaniz soz konusu bile olamaz. Hepsinin de cep numaralari kartvizitlerinde yazmaktadir.
Ikinci ve en onemli konuya gelecek olursak, paranizi hala alamadiginizi soylemissiniz, isminizi bilmedigim icin iade hakkiniz vardir yoktur veya suana kadar yapilmistir yapilmamistir onu bilemiyorum ancak eger iade hakkiniz varsa, kayit esnasinda imzaladiginiz sozlemenizde geri iadelerin Kasim ayinda yapilacagi belirtilmektedir (tum firmalarda benzer tarihler verilir). Yani kayit olurken sizin onayladiginiz sozlesmenizi okursaniz zaten paranizin yasal olarak bu tarihe kadar odenmeyecegini bilirsiniz. Yasal surenin dolmasına hala 3 ay varken (Eylul basinda yazmissiniz bu yaziyi) paranizi alamadiginizi beyan edip adimi halka acik bir platformda olumsuz bir sekilde verip beni zan altinda birakip adimi lekeliyorsunuz. Bu yaptiginiz suctur. Ben 8 yildir bu isle ugrasiyorum ve hic kimsenin bende parasi kalmadi kalmaz da. Yeri yurdu belli olan bir insanim ve Gazi Universitesinde ogretmenim. Birini bu sekilde lanse etmeden once kendi durumunuzu degerlendirmeniz gerekiyor. Eger iade hakkiniz varsa ve suana kadar almadiysaniz vakti geldiginde alacaksiniz.
Paranizi su ana kadar almadiysaniz diyorum cunku yasal olarak hala vaktimiz olmasina ragmen Kasim ayini beklemedik ve iadelerimizi yapmaya basladik ve suana kadar buyuk bir cogunlugun odemesi iade edildi. Arzu edene belgeleriyle gostermeye de hazirim.
Bu arkadasimizin mesajina yorum yazan arkadaslarin da tek tarafli ifedelerden yola cikarak bu tur yorumlar yazmalarini uzuntuyle karsiliyorum. Sonucta bu arkadasimiz sozlesmesinde Kasim ayi yazdigini bilmeseydi zaten yasal takip surecine giderdi.
Saygilarimla,
Vural Erkec

Alıntı
Bookmarks