Alıntı ilhantulu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben Uniwestia ile iki defa gittim. KFC ve McDonalds'da calistim. Sponsorlarim birincisinde Cetusa ile ikincisinde Into ile. Bu sene daha is secimi yapmadim.
cetusa ile yolladılar benide ama daha önce de belirttiğim gibi 5 kişi 1 otel odasında kaldık ve senin de tanıdığın uniwestia yetkilileri bilhassa v... hoca olayı çok iyi bilmesine rağmen etkili bir şekilde müdahil olmaktan çekindi. 2 öğrencisi aynı yerde sıkıntıdayken burda rahatını bozmayan bir şirket için olumlu söyleyeceğim pek fazla bişey yok.

Bu arada gittiğin yerde ne gibi bir sorunla karsılaştın da sana yardımcı oldular veya seni keyfin yerindemi diye aryan oldumu hiç sanmıyorum çünkü o şirketle giden 10 civarı arkadasım var hiçbirisi aranmamış hatta benim gibi sorunu olan bile zorla aranıyor yardımcı olunacağı söyleniyor hiçbişey çıkmıyo sonuç olarak. Burda herkes hizmet veriyo artık. vize başvurusu almak yardımsa şayet. onuda kendimiz yapabiliyoruz. ds yollayan sponsor, iş bulan ev bulan sponsor, biletini kendin alıyosun onlar sadece vize başvurusu yapıyolar ve seni iş secmeye zorluyolar bir süre sonra yani sana yol gösteriyo sen burda bunun dışında bir hizmet aldınmı. burda bu söylediklerimi herkes yapıyo önemli olan belli şirketlerde olduğu gibi USA da iken sürekli ilgilenmek. sen memnun olabilirsin ama benim durumumda olsan memnun kalacağını hiç sanmıyorum. umarım anlamışsındır beni.