Work and Travel
Toplam 13 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 13 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: şirkete verilecek paraının son tarihi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ne zaman kaydolursan o zaman verirsin eger subattan once kaydolursan indirimli fiyatlar var bildigim kadariyla . vede konsolosluga vize gorusmesine gidebilmen icin ds 2019 formuna ihtiyacin var paranin tamamini vermeden ds formunu vermiyorlar die biliyorum

sana bir tavsiye gidecegin sirketi iyisec sana zordurumda kalirsan nasil yardimci olabilirler ve nekadar durustler her dediklerinede inanma.parani zaten kendin biriktiriyosun en az 3500 dolara patlar bu is hesabini iyi yap burda haftada en az 500 dolar kazanman lazim o da cok siki calisirsan ve iyi bir isverene sahipsen olur. ingilizceni ordayken gelistirmeye bak yoksa burda zorlanirsin.is konusunda cok dikkatli ol yoksa buraya gelip issiz kalabilirsin yada cok az bir fiyatla cok agir islerde calisabilirsin bu sene ekonomik kriz var is bulmak cok zor.eger harcadigin parayida cikaramayacagini dusunuyorsan wat yapma dilkursuna falan git.bos yere kafani agritma. ornegin ben vergi ev kirasi ciktiktan sonra haftada 160 dolar kazaniyorum bole bisey yapacagina hic yapma.wat olayi artik eski seneler gibi cok parakazanacagin , ruya bir program deil. sirketler sana 7 bin 10 bin dolardan bahsederlerse onlara hangi darpanede parabasacagini sor zira surda iki ay calisip ta 10 bin dolar kazanmak hayalden ote birsey

iyi sanslar wat a katilmadan bir kez daha dusun

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Ön kayıt 250$ DS 2019 için üstüne 400 ytl verdim fakat 300 'üde kabul ediceklerdi .. Haziran 5 gibi de geri kalan paramı verdim .. Bu paranın dışında 131$ vize masrafı 81 ytl pasaport masrafı yaptım işde .. 1400$ 'a anlaşmıştım şirketle .. Kısacası şirkete bağlı bi durum bu eğer anlaşırsan hiç sorum yaşamazsın ön kayıtta 150$ verirsin ds için 200 ytl verirsin tamamem şirkete kalmış bi durum bu
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)