Arkadaslar su kadarini soyleyeyim ki burasi Amerika ve burada heran hersey olabilir
ben 2 hafta once secretery of state e gittigimde bana parmenental resident deilsin alamassin dediler
Bu gun yazili sinavi verdim bir ay boyunca yanimda ehliyetli bir yetiskin ile araba kullanabilmem icin belge verdiler hesaplarima gore 37 gun sonra ehliyetim elimde olacak
peki ne oldu da alabildim bu gun benimle birlikte arkadasim geldi ve bana verdikleri halde ona vermediler geri dondu. eger asla vaz gecmesseniz ve deneyebileceginiz butun yollari denerseniz basarili olursunuz.ben ilk once photo id aldim parmenental residentmisin dediklerinde evet dedim.kanitla o zaman dediler onume bir liste koyup bunlardan biri sende varmi dediler bende listede I-94 formunu gorunce evet bu bende var dedim ve ds formumu gosterdim.eger tr ehliyetim olsaydi ayni gun ehliyet alabilirdim. tr ehliyetim olmadigi icin bir ay bekleyecem
Uzun lafin kisasi ehliyet verilir mi verilmez mi die tartismaya gerek yok isini bilen aliyor :P

Alıntı
Bookmarks