Alıntı cepkah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Usta benim bulundugum eyalet Montana ve bugun bana başka bir bela cıkarttılar..Bu amerikada gerçekten birşeyler kesin olarak gitmiyor.Hep altından başka olaylar cıkıyor, dediler ki 6 ay Montana'da kalmadan ehliyet temin edemezsin. TR'de ehliyetin varmıydı diye sordular, olmadığı halde var dedim cünkü başka alternatif kalmamıştı...Haftaya salı gidip görüşcem ehliyetim Tr'de dicem, okulada burada devam edicem diye patlatıcam palavraları ne kadarı tutarsa...

Bir fikri bir tavsiyesi olan var mı bu konuda?
Bende tr de ehliyetim var diecem galiba cok onemli deil ama bir arkadasimin ehliyeti vardi ve amerikan ehliyetine ihtiyaci oldugunu soledi ve baya kolay aldi ama chicago da almisti ben michigandayim yani burda isler farkli ve uzun surecege benziyor

birde Farkli ofislere gitmeyi deneyebilirsin ben ilk gittigim yerde olumlu cevap alamadim ikinci gittigim yerde PHOTO ID istiyorum parmanental resident im dedim ok dediler.Olmadi farkli ofisleri dene ise yarayabilir.

Vede son alternatif farkli bir eyalet deneyebilirsin. Her eyalet farkli yasalara sahip . ehliyeti daha rahat alabilecegin bir eyalette deneye bilirsin (ama orada adres bilgilerini dogrulaman gerekir yani sana yardimci olacak birilerine ihtiyacin olacak)