Abi bırakcan şimdiKimine dişlisi çıkıyor...Kadın nuh diyor peygamber demiyor valla..
			
			
			
				
					
						
					
				
			
			 
			
				Abi bırakcan şimdiKimine dişlisi çıkıyor...Kadın nuh diyor peygamber demiyor valla..
			
			
			
				
					
						
					
				
			
			 
			
				ya kardes sen hangi eyalettesin? durumun nedir? bir aciklarmisin ona gore ben fikrimi soyleyeyim.
Ben once photo ID aldim ben ve oda arkadasim ( urdunlu ) ayni anda secretery of state e gittik.benim vizemde expired date: September 1th, arkadasinki ise september 10th. kadin bana bisey demedi yardimci oldu hatta trafik isaretlerinde hic yapmamam gerektigi halde 1 , test de ise 10 tane hakkim oldugu halde 11 yanlis yaptim yani kaldim ama kadin bana bisey olmaz testi ingilizce aldin o yuzden seni geciriyorum caktirma dedi.
Benim arkadasa ne mi oldu ayni kadin ona sen bi kac hafta sonra gidiyosun Photo ID yi ne yapacaksin zaten parmenental resident da deilsin dedi geri yolladi.
ben ilk gittigim yerde ayni durumla karsilastim
ve bana da ayni sey oldu eli bos yuzu kara geri dondum ne ehliyet nede photo id alabildim. evet o disli olanlara carpmamak baltayi tasa vurmamak icin baska bir secretery of state e gittim ve aldim Burasi amerika birisi yok dedi die vaz gecmeyin farkli farkli yerlerde farkli insanlara farkli yollardan durumunuzu anlatin ise yarayacaktir![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks