# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017

dostum ben gunluk olarak craiglist i arastiriyorum. 6 haftadir buradayim ve hergun yani 42 gun 42 defa kontrol ettim craiglist i ve gunde ortalama 10 is icin ev arkadasimla hazirladigim Cv yi yolluyorum. Bu demek oluyor ki 420 tane ise basvurmusum craiglist uzerinden. bunun disinda sehir merkezinde bir 50 - 60 tane daha doldurmusumdur. Neredeyse 500 is basvurusu demek. Bu durumda sansim 500 de 1 yani %0.002 oranla is bulmusum diyebilirim. Zor burada hayat, pahali memleket ayda 800 dolar dedigimde insanlarin gozunde birkac mertebe atliyorum resmen. bakislari degisiyor helal olsun felansimdi durumum iyi olacak umarim yarisi gitti yarisi kaldi bu agustos ayini duraksiz calisarak haftada 55-65 saat arasi kadar, eylul ayinin 10 undan 27 sine kadar travel denilen olguyu gerceklestirmek istiyorum. Isim biraz agir. sabah 10 dan 16 ya kadar ilk iste 17 den 22 ye kadar ikinci iste calisacagim, ikinci is evime 1.20 saat kadar uzakta 12 ye dogru evde oluyorum geri kalan isleri hallettikten sonra uyuyup sabah 8 de kalkip ise gidiyorum. durum bu. iyi mi kotu mu siz karar verin.
Viva México cabrón
( NY-San Diego-México-LA-FL-Costa Rica-Nic-Hon-El Salvador-Guate-FL-NY )
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks