Alıntı cepkah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Cok iyi düşünmek lazım, hayal kurmadan gelmek lazım ..
dediklerine katiliyorum ama son cumlen dikkatimi cekti.Cok iyi dusunmek yetmiyor ne demisler evdeki hesap carsiya uymaz buraya gelirken cok dusunduk cok arastirdik ama olmadi bunu ancak yasayan bilir tecrubesi olmayan bilemez yani fazlada secenegimiz yoktu dusunmek acisindan

hayal kurmadan gelmek mevzusuna gelince ;
Ben 99.99% eminim ki biz ogrencileri buraya getiren sey American dream denilen sey.

bize dolandiricilarin (bazi sirketler) ve kole tacirlerinin (sponsor firmalar ve isverenler) vaad ettikleri nelerdi bir hatirlayalim

# bazilari bize 3000 dolar bi masrafi var ama bi arkadas 10000 dolar kazandi 3 iste calisti -- nerden bilelim amerikada bir is bulmak mesele ikiyi nerden bulacan,3.isten hic bahsetmiyorum bile--
# Gezer tozarsin ortam baya guzel amerika guzel -- neyle gezecez hangi parayla --
# gelmeden 2 bavul elbise 1 bavulda elektronik alirsin -- nie amerikada bunlar bedavami veriliyor yani bunlari alirken para odemicez mi?--
# inanilmaz guzel bir tecrube olacak -- evet baya bi tecrube oldu ama guzel mi deilmi onu herkes biliyor --
# Ingilizcen gelisecek -- biraz sansin varsa bir ihtimal olabilir ama dil kursu bu is icin daha mantikli ve daha rahat bir olay --

yani kisaca bize empoze edilen bilgi su az biraz calis bir suru paran araban kiz arkadasin olsun ye ic gez alabildigin kadar elektronik ve giyim esyasi al mutlu sorunsuz bir sekilde TR ye don . Biz buna AMERICAN DREAM diyoruz