arkadaslar
amerikaya gitmek orda bulunmak bişeyler gormek guzel seyler. ama bu wat programını bende tavsiye etmiyorum. dodo'nunda dedıgı gibi bunun duyulması lazım..bunlar hep o lanet olası gozunu para burumus iş etiğinden tamamen yoksun sırketlerin yuzunden.
bence bu wat olayı protesto edilmeli arkadaslar gitmeyin work and travella o kadar para vermeyın bu şirketlere. dil okullarıyla gidin 3 aylık sure boyunca paşa paşa eğitim alırsınız. kendınız basvurun dil okullarına şirketlerle gitmeyin. aylıgı 300 dolar olan okullar var 3 ay gıdersenız 900 dolar. o adamlara 2 dosya hazırlamaları ıcın neredeyse 1500 dolar para payılıyoruz.. cok buyuk bi fonksiyonu yok onların. yurtdısı eğitim danısmanı dediğimiz o kişilerin profesyonel ekip diye tabir ettikleri o kadrosunda sizin benim gibi work and travela katılmıs sonra da gelıp danısmanlık koltuguna oturmus kişiler var.
bende yeni wat adaylarına sunu soylim. bu kadar insan şikayet ediyosa bence bi kere deil bi kac kere dusunmek lazım.
her yurtdışı eğitim danısmanının websitesinde bulunan, amerikaya giden öğrencilerin paylastıgı, yuksek binaların arasında, okyanus kenarında yada güzel bi gece klubunde çekilmiş o fotolar sadece o ogrencilerin gecirdiği bir yada birkac gunun fotograflarıdır. diğer 90 gunun resimlerini koymazlar oraya...
bence cok iyi dusunun...