Hayirlisi olsun Dodo ne diyelim bu saatten sonra yorum yapacak ne hal ne durum kaldi. sans iste buldum suan 2 is var ikisindende 30 ar saat alip agustos sonunda olmasi gerektigi gibi 3 5 para kazanma amacindayim. 6 haftadir calisiyorum buraya 800 le geldim ailem sonradan 300 gonderdi ve suan 800 dolar kadar var cebimde. hala bir arpa boyu yol alamamisim ustune zarardayim. Haydi tecrubeydi bilmemneydi diyorum iste. Busalik yikamak zevkli ismis , gayet konforluyum makina var tazikli su var ( polyannacilik boyle birsey) iyiyim dostlar. Dodo sen kafana takma dostum, ekstradan kalacagin 1 ay hayati bir onem tasimiyor. ruhsal fiziksel sagligini tehtid altinda goruyorsan al bavulunu don dostum. Buradan demek kolay biliyorum ama ne yapayim. iyi sanslar.

Alıntı

simdi durumum iyi olacak umarim yarisi gitti yarisi kaldi bu agustos ayini duraksiz calisarak haftada 55-65 saat arasi kadar, eylul ayinin 10 undan 27 sine kadar travel denilen olguyu gerceklestirmek istiyorum. Isim biraz agir. sabah 10 dan 16 ya kadar ilk iste 17 den 22 ye kadar ikinci iste calisacagim, ikinci is evime 1.20 saat kadar uzakta 12 ye dogru evde oluyorum geri kalan isleri hallettikten sonra uyuyup sabah 8 de kalkip ise gidiyorum. durum bu. iyi mi kotu mu siz karar verin.

Bookmarks