Hehe burada FTW e gidenleri görmek güzel. Ben de bu yaz FWT Mc Donals da çalışacağım. Şirketin ayarladığı bir apartta ( haftalık 63$) kalıcam. Uçak biletini hala alamadımsu an (IST-FWB) 890€ luk rezerve biletim var ama sponsor sirketim bilet fiyatlarının ucuzluyacagını biraz daha beklememi öneriyor. 20 gün kaldı gitmeme ve hala biletim yok, kafam cok karısık, sizce alayım mı biraz daha bekliyeyim mi ne dersiniz ? Ehliyet olayına gelince Türk ehliyeti orada da geçerli. ABD de ögrenci değişim programıyla bulundugunuzu belgeleyen 1-2 belgeyle birlikte ehliyetinizi gösterdiğinizde sorun olmuyor. Bu belgeleri tam bilmiyorum ama sponsor sirketim ve gecen sene giden arkadasım öyle oldugunu söyledi. FTW in çok güzel ve sakin bir yer oldugunu arastırdıgım kadarıyla söyleyebilirim. Destine de yaklasık 2 mil ve oraya giden arkadaslar da Destini çok övdü. İlk olarak Destini gezerim her halde, sonrası orlando, miami, keywest...
Bir şey daha belirtmek istiyorum. FTW NY arası baya mesafe ve NY da 3-4 seneden bu yana calısan arkadasım orasının abartıldıgı kadar güzel bir yer olmadıgını söylüyor. Bence NY u gezmek istediğinize emin olun. Karayipler, Bahamalara Miami veya Keywestten 150$ dan baslıyan 3-4 günlük deniz turları (cruise) var. Ordaki mükemmel adaları, koyları, sahilleri gezmek varken Ny da bina görmek ??? Karayipler ve bahama adaları gercekten görülmeye deger yerler ve floridaya cok yakın, bence öncelikle bunu düşünün derim, ''Bahamaları gördüm'' dersiniz bir havanız bile olur
Ayrıca fatih sen de ESOGU denmişsin forumda okudugum kadarıyla bu da iyimiş, ben de Müh. (elek-elektr.) teyim, I. sınıf. İyi aksamlar...

su an (IST-FWB) 890€ luk rezerve biletim var ama sponsor sirketim bilet fiyatlarının ucuzluyacagını biraz daha beklememi öneriyor. 20 gün kaldı gitmeme ve hala biletim yok, kafam cok karısık, sizce alayım mı biraz daha bekliyeyim mi ne dersiniz ? Ehliyet olayına gelince Türk ehliyeti orada da geçerli. ABD de ögrenci değişim programıyla bulundugunuzu belgeleyen 1-2 belgeyle birlikte ehliyetinizi gösterdiğinizde sorun olmuyor. Bu belgeleri tam bilmiyorum ama sponsor sirketim ve gecen sene giden arkadasım öyle oldugunu söyledi. FTW in çok güzel ve sakin bir yer oldugunu arastırdıgım kadarıyla söyleyebilirim. Destine de yaklasık 2 mil ve oraya giden arkadaslar da Destini çok övdü. İlk olarak Destini gezerim her halde, sonrası orlando, miami, keywest...
Bir şey daha belirtmek istiyorum. FTW NY arası baya mesafe ve NY da 3-4 seneden bu yana calısan arkadasım orasının abartıldıgı kadar güzel bir yer olmadıgını söylüyor. Bence NY u gezmek istediğinize emin olun. Karayipler, Bahamalara Miami veya Keywestten 150$ dan baslıyan 3-4 günlük deniz turları (cruise) var. Ordaki mükemmel adaları, koyları, sahilleri gezmek varken Ny da bina görmek ??? Karayipler ve bahama adaları gercekten görülmeye deger yerler ve floridaya cok yakın, bence öncelikle bunu düşünün derim, ''Bahamaları gördüm'' dersiniz bir havanız bile olur

Bookmarks