arkadaşlar ben fort walton beach ta kalacak olup ucuz bir ev ayarlarız gibi düşünceleri olan arkadaşlara katılmak isterim -e malum ne kadar cook kişi o kadar ucuz- sonucta şirketlerin bize ayarladığı yerlerden daha ucuz yerler bulabiliriz benim biraz pahalı location ama olmadı kalıcaz artık. bu arada ben gitmeden once istanbullu arkadaşlarla tanışmak isterim sonucta orda bir nasıl derler -gurbet elde memleket esintisi olacaz bir birimize
- amma edebiyat yaptım yaw. work and travel cok karmaşık bir süreç ama iş ve şehrimiz belli olduktan sonra aynı yerde olanlar bir şekilde kontakt kurmuş olcak. gittiğimiz yer sonucta 20000 kişilik bir şehir dimi yani:P bu arada sevgili YAKUZA fırtına kasırga olayını bizzat birinci elden bizim üniversiteye spor festivaline gelen panama city de oturan bir jack denen amerikan züppesinden ogrendim. panama city cok yakın bizim oldugumuz yere yani. bir kac yıl once bir tane ciddi olmuş orda ama yani cok kotu bi şey olmuyomuş. yani tabi belli olmaz ama ee o kadar olcak yani risk lover olmak lazım yani. ben fort waltonun ıcığını gıcığını ne kadar turk oldugundan barlarına kadar ogrenmiş durumdayım. ask for more information please : snappy87
saygılar arkadaşlar herkese iyi watlar!!

. bu arada ben gitmeden once istanbullu arkadaşlarla tanışmak isterim sonucta orda bir nasıl derler -gurbet elde memleket esintisi olacaz bir birimize

Bookmarks