Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 6 Sayfadan 12345 ... SonuncuSonuncu
Toplam 174 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Fort Walton Beach ve Destin'e Gidenler

Profesyonel Watçı fatih26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    19

Smile Fort Walton Beach ve Destin'e Gidenler

florida da,
    # $8.00 for Lifeguards, Food Service Cashiers, Go-Karts, Thrill Rides, and Admission Cashiers
    # $8.50 for Landscaping and Park Services
    # $9.00 Food Service Cooks (some requirements)
    # Higher pay for leadership positions
    # Seniors and Teachers welcome for summer positions
    bu tip i?ler var fena gözükmüyor.ne dersiniz?
    Ayr?ca;Four Seasons Otel, Colorvision, Splish Splash, Raging Waters e?lence/su parklar?, McDonalds, Wendys
    Bunlar? duyan, hakk?nda sa?lam bilgileri bulunan var m??
    Konu fatih26 tarafından (30-01-2007 Saat 05:36 PM ) değiştirilmiştir.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

bu ücretler ortalaman?n üzerinde. Cook ücreti biraz dü?ük kalm?? sadece. profesyonel olarak çal??m?? biri için cook ücretleri 10 dolardan ba?lar. ben çal??t?m biliyorum florida hakk?nda fazla bi bilgim yok ama ücretler iyi gözüküyor...
    Konu gokhaNJan tarafından (24-01-2007 Saat 06:27 PM ) değiştirilmiştir.

turkishwat inc. shinoda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

evet ücretler iyi özellikle lifeguardlar için 8 dolar. çal??ma saatleri de önemli
    admin (at) turkishwat.net

Tecrübe Puanı
    19

six flags dan vazgeçecek gibiyim.e?er haftal?k çal??ma saatleri uyarsa bunu seçecem.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

ben six flags newjersey ?ubesi için iyi ?eyler duymu?tum. güya günde 8 saatten fazla çal??ma ve 8 dolar saatlik ücret. ama bana mant?kl? gelmemi?ti çünkü bir sürü ö?renci var ve 8 saatten sonraki çal??malara over time vermek zorundalar ki bunu hiçbir ?irket yapmak istemez o yüzden 8 saatin ard?ndan ba?ka bir ö?renci çal??ana i? s?ras? gelecek ?eklinde bir schedule haz?rlarlar. yani arkada?lar ö?renci i?çi ortam?n?n bol oldu?u yerlerde yüksek saatlerde çal??aca??n?z? sanm?yorum. ya ikinci bir i? bulursunuz ya da daha farkl? alanlarda çal??may? denersiniz

Tecrübe Puanı
    19

zannedersem bizim firma oradaki six flagsa döndermiyor.sadece kaliforniya ya gönderiyor.bundan dolay? six flags yalan oldu.florida da saati 8.5-9 dolarl?k i? yaparsam. 2. i? yapmay? dü?ünmüyorum zaten.
    2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ŞİMDİ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AĞUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOĞU AMERIKADA.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

faith 9 dolardan i? bulsan ve günde 8 saat ortalama çal??san 72 dolar 6 günde 432 dolar bir günün off geçiyor çünkü ayda 1726 + 144 dolar 1870 dolar eder. e?er i?ler bu ?ekilde yolunda giderse ve ev için ortak bulursan sana anca yeter ve hatta biriktirebilirsin de... ama ingilizceni ilerletmeye bak e?er orta seviyeyse. ingilizce çok i?ine yarayacak. california pahal? bir yer oldu?u için bunlar? diyorum

Tecrübe Puanı
    19

Alıntı yolcu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    faith 9 dolardan i? bulsan ve günde 8 saat ortalama çal??san 72 dolar 6 günde 432 dolar bir günün off geçiyor çünkü ayda 1726 + 144 dolar 1870 dolar eder. e?er i?ler bu ?ekilde yolunda giderse ve ev için ortak bulursan sana anca yeter ve hatta biriktirebilirsin de... ama ingilizceni ilerletmeye bak e?er orta seviyeyse. ingilizce çok i?ine yarayacak. california pahal? bir yer oldu?u için bunlar? diyorum
    te?ekkürler ama benim gidece?m yer do?u da bi yerler olacak
    ben kaliforniya y? dü?ünmüyorumki dostum ?imdi ?irketten abd nin do?usundan gelecek i? pozisyonlar?n? bekliyorum.i?imi job faire gelecek firmalardan seçece?im.bunlar:
    WORK & TRAVEL JOB FAIR ?? B?LG?LER?
    Dollywood, Pigeon Forge, TN
    Four Season, Kalispell, MT
    Grouse Mountain Lodge, Whitefish, MT
    Hampton Inn, Kalispell, MT
    Marcus Foods, Whitefish, MT
    McDonalds Florida, Walton Beach, FL
    Ober Gatlinburg, Gatlinburg, TN
    Red Lion Hotel, Kalispell, MT
    Wendy's, Metairie, LA
    Disneyland, Orlando, FL
    Big Kahuna's, Destin, FL

Boomers!, Irvine, CA
    Boomers!, Livermore, CA
    Castle Park, Rivermode, NY
    Moutain Creek Waterpark, Vernon, NJ
    Raging Waters, San Dimas, CA
    Speed Zone, Dallas, TX
    SplishSplash Wate Park, Riverhead, NY

Greater Houston Pools, Houston, TX
    k?rm?z?yla belirtiklerimden birini seçecem büyük ihtimalle.
    Konu fatih26 tarafından (27-01-2007 Saat 02:26 AM ) değiştirilmiştir.
    2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ŞİMDİ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AĞUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOĞU AMERIKADA.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı yolcu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben six flags newjersey ?ubesi için iyi ?eyler duymu?tum. güya günde 8 saatten fazla çal??ma ve 8 dolar saatlik ücret. ama bana mant?kl? gelmemi?ti çünkü bir sürü ö?renci var ve 8 saatten sonraki çal??malara over time vermek zorundalar ki bunu hiçbir ?irket yapmak istemez o yüzden 8 saatin ard?ndan ba?ka bir ö?renci çal??ana i? s?ras? gelecek ?eklinde bir schedule haz?rlarlar. yani arkada?lar ö?renci i?çi ortam?n?n bol oldu?u yerlerde yüksek saatlerde çal??aca??n?z? sanm?yorum. ya ikinci bir i? bulursunuz ya da daha farkl? alanlarda çal??may? denersiniz
    abi yok bööle bi?ey..ben hersheyparkta 14 saat çal???yodum günde..Over time ödemiyo öyle yerler..Saat veriyolar ama over time ödemiyolar..six flags nas?l onu bilmiyorum..

Tecrübe Puanı
    19

california six flags da i? bilgileri içerisinde: ''overtime var fakat garanti de?ildir.''diye yaz?yor ama foruma da daha önceden yazd???m gibi biri bana overtime falan vermezler,verselerde ayn? ücreti al?rs?n dedi.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Gecen gitti?im bir sirket Orlando,Disneyland fotografc?l?k saaati 7.5-8 dolar verio akl?ma epey aytt? oray? secicem heralde

Allah?m ne zor is bölge secmekNJ den de mi vazgeciyorum ne

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Arkadaslar bende Florida Destinde karar k?ld?m

McDonalds ta saati 8 dolara cal?sacag?m

Konaklama haftada 75 dolar ve ücretsiz yemek ve s?n?rs?z içecek..

Ayr?ca sirket 2.is yapmak istersem sözlesmede büyük kolayl?k saglanacag? yaz?l?..

2 ya da 4 kisilik odalarda mutfag? tv si buzdolab? olan bir apartman dairesinde kalacag?z

Cal?sacag?m is yeri ile evimin aras? yürüyüs mesafesiyle 10 dk istersen bisiklet almana yard?mc? oluruz da deniliyo

Yorumlar?n?z? bekliyorum

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Bana kal?rsa McDonalds olmas? haricinde gayet iyi bir i?.Neden McDonalds haricinde dedi?imi ise ?u ?ekilde aç?klayay?m: ba?ka forumlarda ve daha önce gidip gelen birkaç ki?ilerden McDonalds i?leri hakk?nda pek olumlu ?eyler duymad?m.Aç?kças? bence de çok ho? bi yer de?il çal??mak için.Burdaki çal??anlar? görünce bile anlayabiliyorsun bunu.Tabi karar sana kalm??....

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

bence gayet iyi.. mc donalds da çok h?zl? çal??mak gerekir. ama fazla sorumlulu?un olmaz. mesela sabahtan ak?ama patates k?zartabilirsin. sürekli ayn? i?i yapmak s?k?c? olabilir ama paras? için katlan?l?r özellikle konaklama ve yemek olay? çok iyi..

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

McDonalds hakk?nda elestirel bi kac yorum duymustum ancak bana 2.iste cok büyük kolayl?k saglayacak olmalar? saat ücretinin yüksek olmas? ve overtime ?n 12 dolar olmas?yeme ve içmenin onlar taraf?ndan kars?lanacak olmas? ve en öemlisi Floridada olmas? beni bu ise yönlendiren sebepler oldular

Simdi bu kadar olumlu seyleri görünce kand?r?ld?g?m? hissine kap?lanlar olabilir ama sözlesmemde yazan bunlar ve ABD deki isverenime mesaj att?m bu konuyla ilgili..O zman daha kesin seyleri burda paylas?r?m

Simdiden tesekkürler

turkishwat inc. shinoda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

overtime için bu kadar hevesli olma çünkü over time alman imkans?za yak?n bir?ey. hem sen ikinci bir i?ten bahsediyorsun yani birinci i?ten ç?k?p ikinci i?inde çal???rken 8 saati doldurman çok zor. doldursan bile i?veren overtime vermek yerine fazladan i?çi alarak o aç???n? kapamak isteyecektir.
    admin (at) turkishwat.net

Tecrübe Puanı
    19

lejyoner hay?rl? olsun.ben de destin de cankurtaran olarak çal??cam görü?ürüz art?k oralarda. .uçak bileti konusunda bana sorabilirsin
    Konu fatih26 tarafından (01-04-2007 Saat 05:22 PM ) değiştirilmiştir.

Wat Profesörü hati - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    19

bencede gezgin do?ru söylüyor overtime konusunda. ben daha over time alan kimse görmedim. tek tük sa?da solda duydum ama tahmin ediyorumki onlarda önceki y?llarda giden arkada?lard?r. çünkü amerikan hükümeti 2004 y?l?nda de?i?tirdi?i yasa ile J1 vizesiyle çal??anlara overtime olay?n? kald?rd?. yani art?k over time mecburi de?il. i?verenin gönlünden koparsa art?k. sizce koparm? :????
    Her türlü istek, görüş ve şikayetlerinizi hayatikilic@turkishwat.net adresine iletebilirsiniz.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

bende kabul edilirsem florida tampa ya gidicem destin ede yolum dü?er büyük ihtimalle

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Arkada?lar acaba bu tarihte (03.04.2007 ) ba?vuran birine McDonald's'tan falan i? ç?kar m??

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı LusiD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkada?lar acaba bu tarihte (03.04.2007 ) ba?vuran birine McDonald's'tan falan i? ç?kar m??
    ç?kar tabi ki neden ç?kmas?n.Bana geçen gün bir ?irketten mail geldi.?uanda elinde olan i?lerin listesiydi ve saati 8$ a Mc Donalds i?iydi...

Hatta ?irketi de söyleyeyim de kay?t olmad?ysan belki oraya olursun==>Alternatif

bu arada yanl?? anla??lmas?n ben ba?ka bir ?irketle gidiyorum...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Hmm çok te?ekkürler bunu duydu?um iyi oldu, biraz geç kay?t oldu?um için i? konusunda tedirginim biraz

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı ozgurs59 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ç?kar tabi ki neden ç?kmas?n.Bana geçen gün bir ?irketten mail geldi.?uanda elinde olan i?lerin listesiydi ve saati 8$ a Mc Donalds i?iydi...

Hatta ?irketi de söyleyeyim de kay?t olmad?ysan belki oraya olursun==>Alternatif

bu arada yanl?? anla??lmas?n ben ba?ka bir ?irketle gidiyorum...
    Ozgür arkadas?m ne yaz?kki o ise art?k ben kaydoldum Alternatifle gidiyorum bende kontenjan?da 1 di zaten yeni bi kontenjan ac?ld?m? bilmiyorum ama

Yinede arkadaslar arast?rs?nlar ama 1 kontenjan? var diye biliyorum pek bisey beklemesinler Alternatif Florida Destin Mc Donalds tan

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı fatih26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    lejyoner hay?rl? olsun.ben de destin de cankurtaran olarak çal??cam görü?ürüz art?k oralarda. .uçak bileti konusunda bana sorabilirsin
    Fatih hocam görüsmessek ay?p zaten bi de bi tur düsünüyoduk senle abd turu unutma

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı LejyoneR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ozgür arkadas?m ne yaz?kki o ise art?k ben kaydoldum Alternatifle gidiyorum bende kontenjan?da 1 di zaten yeni bi kontenjan ac?ld?m? bilmiyorum ama

Yinede arkadaslar arast?rs?nlar ama 1 kontenjan? var diye biliyorum pek bisey beklemesinler Alternatif Florida Destin Mc Donalds tan
    sana hay?rl? olsun, gitmeyi dü?ünen di?er arkada?lara geçmi? olsun

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Ya ne diyonuz bee :S
    Koskoca Destin'de bi tane mi McDonald's vard?r ki

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Lusid Koskoca Destinde birtane McDonalds yok tabeki

Benim sna bu is doldu dmeem Altenatifle alakal? bir sey ben ordan kay?t oldugum için yani büyük bi ihtimal o kontenjan doldu sen baska bir sirketten bulursan ya da Alternatiften bi ihtimal bulursan bulursun demek istemistim

Keske sende McDonalds ta cal?ssan ne iyi olur Sonra gelir okul bittikten sonra ortak bi tane acar?z dimi

Tecrübe Puanı
    19

Alıntı LejyoneR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fatih hocam görüsmessek ay?p zaten bi de bi tur düsünüyoduk senle abd turu unutma
    hac?m ben dönü? biletini new york olarak ald?m.dönü?üm new york.senlen gezeriz oralar? ya.iyi olur.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Hani baa

Tecrübe Puanı
    19

destin ile ilgili bir kaç foto buldum.a?a??da:
    Konu fatih26 tarafından (12-04-2007 Saat 02:23 PM ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks