amerıkalılar salaktır konusu uzerıne amerıkalı ıle yaptgım konusmadır sız karar verınız.. frontdeskten dwayne adlı sevdıgım bı cocukla gece 11 sularında konusulan mevzudur...otelde guest laundry ıcın ceyreklık kalmamıs ve benı ceyreklık almaya otelın dısındakı bı dukkana yollamaya calısmıstı bende hemen lobby dekı vendıng machıne lerden parayı ceyreklıge cevırınce cok sasırmıstı ve bana cok zekısın demıstı..bende buna ıstınaden ılk cumlemı kurdum.
ben :ben ulkemde normal bı adamım ama sen 20 senedır kullandıgın makınanın ceyreklık verdıgını bılmıyosun ama ben gelelı 2 ay oldu bılıyorum.. bence sız salaksınız ha turkler daha zekı
dwayne : pekı o zaman neden sen burda housekeeperlık yapıyosunda ben turkıyede yapmıyorum =s tersı olması gerekmezmı sen daha zekıysen? (evet saglam cvp verdı farkındayım =) )
ben : ama sızde para var ondan gelıyoruz turkıyede aynı ıse bu kadar para vermıyolar.sız zekı deılsınız sadece zengınsınız.
dwayne : ben zekı olmasam bıle buyuk buyuk dedelerım zekıymıs onlar benım ıcın kazanmıslar bız buralara kadar onların bırıkımlerı ıle gelmısız...yanı bu bızım turklerden daha zekı oldgumuzu gosterır teklonojıdede bu yuzden sızde once oldugumuzu gosterır.
ben : ne alakası var lan? senın dedelerın sadece bıraz daha fazla calısmıstır bızımkıler yatmıstır ztn o aralar savasıoduk dunya savası vardı haberın varmı YOK..
japonlarda sızden daha onde onlar dahamı zekı?
dwayne : yok yaw deıller
ben : deıller tabı gunde 4 saat uyuo adamlar sen kac saat 8 saat uyuon ..
dwayne : evet sanırım haklısın sen john varya cok kral adamsın sen zekısın ha![]()

Alıntı
Bookmarks