hahaha abi cok guldum yahu .
Bi de sey cok guluyorum bizim guzel gozlemlerimize hemen bir iki insan gorduk mu genelleme yapmiyor muyuz ?
Bayiliyorum .
Turkun de pratik zekasi olmayani var amerikalinin da .
Peki .
Kim de cok var ?
Kim bilebilir ? Bunun yarisi mi vardi ki ?
Her neyse ben de Amerikalilarla bir restoran da calisiyorum . Yeri geldi mi gayet pratik zekalarini kullaniyorlar . Gayet de yardimseverler zaten yardimsever olmayan Amerikali zor gorursunuz cunku sebebi bariz bir sekilde korktuklarindandir . Sadece turistlere karsi degil kendi iclerinde de kibarliktan tabiri caizse oluyorlar .
Cok basit sebebi . Eger yardimci olmazlarsa birine soyle dusunuyorlar :
Biz bu kisiyi toplumdan dislamamaliyiz eger yardimci olmazsak toplumdan dislandigini dusunur cinnet gecirir ve bize zarar verir . Aynen boyle .
Ornekleri cok :
Yok bi deli sniperci kac kisi oldurdu , megerse kimse konusmuyormusmus bla bla .
Yok surekli okullarda cinnet gecirip insanlari katledenler .
Ama ne kadar yardimci olurlarsa olsun evet gercekten cok cok harika insanlarla tanistim .
Sevmiyorum Amerikalilari . Bilmiyorum .
Sevemiyorum . O kadar bir harcama o kadar bir emperyalist durum var ki gercekten her sey leri oyle .
Yahu o kadar insan acliktan olurken nasil olurda sirf yemegi dondururken tavadan kotu sekil cikti diye ( ki kotu sekil felan cikmadi dusunun omlet duz degilde biraz kirisik ama cok cok az gorunmuyor bile restoranda calistigimdan biliyorum . ) cope atilir bombos yere . ?
? ?
Boyle insanlar her yerde evet biliyorum . Onlari da sevmiyorum ki zaten .

Alıntı
Bookmarks