ya bunlari anlatmam gerekir diye dusunuyorum. bizim calistigimiz parkta kucuk bi havuz vardi her hafta o havuz temizlenirdi. ama gel gor ki havuzu bosaltmamiz sadece 2 saati gecerdi cunku havuzun bosalmasi icin havuzun tabaninda egim olan bolgede olmasi gereken cukur(ne denir bilmiyorum) egimin tersinde ve yanlamasina konulmustu biz de bu suyu bpsaltmak icin elde supurgeler 2 saat ugrasiyoduk. bir de basima gelen bi seyi anlatayim ters donen bir alet vardi su eski tatilyadaki alaboraya benziyodu yani oturdugunuz koltuk 360 derece donuyor. bir kiz terligini onundeki platforma koymustu ben de uyardim terligini giymesi icin malum platform da koltuklarla beraber 360 derece donuyor kiz bana hayir giymem eger giyersem yere dusurebilirim dedi ne diyecegimi sasirdim ben de sen bilirsin dedim gittim sonuc da malum terlikler yere dustu. son olarak da amerikalilarin muthis cografya bilgilerine bir ornek bir kiz bana nerelisin diye sordu turkiye dedim bana aa biliyorum kanadanin yaninda dimi dedi ben de gulerek evet dedim sonra kiz biliyorum guney amerikada dimi dedi diyecek laf bulamadim tabi.. amerikalilarin zeka seviyesi nasil bilmem ama varsa bil o zekayi hic kullanmadiklari belli![]()

Alıntı
Bookmarks