arkada?lar izmirdeki dan??manl?k ?irketlerinden öneribilecekleriniz neler yard?mc? olursan?z çok sevinirim?irket ad? verebiliyor muyuz bilmiyorum ama ben global vizyon ile öngörü?me yapt?m ne dersiniz????

arkada?lar izmirdeki dan??manl?k ?irketlerinden öneribilecekleriniz neler yard?mc? olursan?z çok sevinirim?irket ad? verebiliyor muyuz bilmiyorum ama ben global vizyon ile öngörü?me yapt?m ne dersiniz????

evet izmirden 2008 wata kat?lan olan arkada?lar?m?z görü?lerini bildirirse bizim için çok faydal? olaca??n? dü?ünüyorum....

bende izmirdeyim icep,united towers var bunlar genelde çok az istisnai kötü haberi duyulan ?irketler bir bunlara bak istersen

ayr?ca ?imdi ukla var hepsine bakmak laz?m burda payla?al?m evet arkada?lar

Ben ?irket öneremem ama kesinlikle kaç?nman gereken ?irket hakk?nda seni uyarabilirim.Bir ?eyin pahal? olmas? onun daha kaliteli oldugu anlam?na gelmiyormus,bunu 2008 yaz?m? çöpe att?ktan sonra anlad?m.?irketin ad?n? burdan yazmama gerek yok,mesaj?m?n alt?ndaki imza k?sm?na bakarsan?z anlars?n?z.umar?m sizin için her sey guzel olur ama ben wat'? kimseye önermiyorum.
KAYIT YAPTIRMADAN ÖNCE EĞİTİM DANIŞMANLIĞI ŞİRKETLERİNİ KENDİ SİTELERİNE BAKARAK DEĞİL,GİDEN ÖĞRENCİLERİN YAZDIĞI FORUM SİTELERİNE BAKARAK ARAŞTIRIN!(eksisozluk vb...)

para cok alan yer mutlaka iyi degildir. Arastirmalarina ekim ayi basla. Izmirde kibris sehitlerinde hemen hemen her sirket var. adi duyulanlar ve az sikayet olanlar: united ve academix. Icep hakkinda fazla yorum duymadim. Globalden sikayetci olan cok
Global & Edurehber Out !!
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017

edited....

hadi yaw ozaman onuda ç?kard?k ne kald?icep-ukla
Ohoo Eagleofworld Icep 'tende memnun olmayan 1 kisi duymustum .Bi tek Ukla mi kaldi ? O sirketle de forumda giden yok sanirim
![]()
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017

anammmm napcaz ?imdi ?irket kalmad? gitmiyoz karde?im yawvala loto gibi ?ans i?i bu

?zmirdeki arkada?lar bence k?br?s ?ehitlerinde westedu'ya kesinlikle u?ras?nlar kay?t olmasalar bile ordaki bayan? görmeniz laz?m çok süperBayan güzel ama gerçekten çok sistemliler ve size ba?tan her?eyi ciddi ciddi anlat?yolar (bak karde?im amerikada burda yapmayaca??n i?leri yapacaks?n ona göre a?z?na z?çarlar orda adam?n,bende size at?p tutmay? bilirim ama gerçek bu.....vs gibi cümleler) Ozman'?n önünden ise sak?n geçmeyin bile , elt'ye girerseniz a?ustosun ortas?na kadar size inan?lmaz rahats?zl?k verirler telefonla ararlar mail bombard?man?na tutarlar sak?n ileti?im adreslerini vermeyin çok çok pi?man olursunuz
![]()

kibris sehitlerinde bir cok sirket var suanda.. en kokluleri academix ve united tir. ama her sirkete gidin tek tek gorusun parasina bakmayin size 200 dolar ucuz soylerler ama verdiginiz 1200 dolar para yanar gider heba olur. Cok iyi arastirin gidin gorusun tatli dile kanmayin gercekleri isteyin sponsorlari isteyin kac yildir bu isi yaptiklarini sorun ve akliniza ne geliyorsa sorun. Bu sizin paraniz onun yada benim degil yani ne kadar zor soru sorar sIkistirirsaniz okadar daha iyi anlarsiniz. Gidecekseniz en iyisi ile gitmeye bakin sonucta 3bin dolara yakin masrafiniz olacak +- 200 pek koymamali en azindan rahat ve guven icin

Arkadaslar benim tavsiyem her zaman soyledigim gibi ;
"" Gidin ziyaret edebildiginiz kadar sirketi ziyaret edin, kiyaslama sansiniz olsun ""
Work and Travel Alaska - Dikkat !
http://www.turkishwat.net/dikkat-alaska-t3370.html
_______________SkyBlue2391_______________
2004 Alaska
2005 Alaska
2006 Alaska
2007 Alaska
2008 Alaska
2009 ........