ben diyim sen rezervasyonunu iptal ettir couchsurfing den birini bul paran cebinde kalsin.
ben diyim sen rezervasyonunu iptal ettir couchsurfing den birini bul paran cebinde kalsin.
Viva México cabrón
( NY-San Diego-México-LA-FL-Costa Rica-Nic-Hon-El Salvador-Guate-FL-NY )
sende bagimlilik yapmis bu couchsurfingzaten oyle yapacaktm ama 6 gun biraz uzun oldugu icin hostelde kalmaya karar verdim. Bu arada iptal ettir demenin nedeni hostelin kotu olmasi mi yoksa para tasarrufu mu? Bu arada sen orta amerika ya gelcem demisim nereye geleceksn? Ben Joplin MO deyim. Bu tarafa yolunun dusecegini sanmiyorm gerci ama
![]()
I beg for mercy, i plead, tell me
Why? why me?
Arkadaslar bagimlilik degil guzel bir paylasim ustelik paraniz cebinizde kaliyor daha ne istiyorsunuz allah askina![]()
Orta amerikadan kastim amerika kitasiydi gaza geldim ben 14 unde cikiyorum 26 sina kadar costa rica-nikaragua-honduras-el salvador-guatemala da gezip 26 da new york a gelicem 1 gun manhattan i gordukten sonra 27 sinde turkiyeye milano aktarmali ucuyorum. Dileyen varsa katilabilir
Viva México cabrón
Benim teklifim gayet aciktiDilersen 6 gun agirlayabilecek adamida bulursun olmadi 2 farkli adam bulursun ki daha da guzel olur. Simdi bir baslik aciyorum gaza getirdin beni.
Viva México cabrón
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks