Work and Travel
Toplam 20 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 4. Sýnýflar için vize süreci

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart 4. Sýnýflar için vize süreci

Arkadaþlar merhaba.ben 4. sýnýfým fakat okulum 1 sene uzadý. ayrýca bir bankada yaklaþýk 1 sebe kadarda staj yaptým. çalýþýtýðým bankadan staj yaptýðýma dair bir yazý alsam vize sürecim daha olumlu geçer mi?

Tecrübelerinizi ve bildiklerinizi paylaþýrsanýz çok sevinirim.

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    20

bende geçen yýl normalde bitiriyordum ancak 1 sene uzadýðýndan artýk bu sene bitecek inþ..
    2008 watý için mayýsta girdiðim vize görüþmesinin sonucunu hala bekliyourm..Bana söylenen Namecheck iþleminin yapýldýðý.ve hala sonuçlanmadý kýsacasý bu sene wat iþi yattý vizemin henüz sonuçlanmamasýndan dolayý...

ancak sanmýyorum bunun okulu uzatmam ile alaklý olduðunu yoksa vize görüþmesi sýrasýnda sorarrlardý ve bana bu konu hakkýnda herhangi bir soru soulmadý..

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

bankada stajýn bence iþ vericek olan için avantaj olabilir diye düþünüyorum

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

ya turkishwat ýn forum sayfalarýnda okuduðum kadarýyla 4. sýnýflardan gidenler olmuþ ama fazlaca ümitlenip hüsranla karþýlaþmak istemiyorum.

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

yok mu bi yardýmcý olan arkadaþlar lütfennn

Uzman Watçý
    Yaþ
    39
    Tecrübe Puaný
    18

merhaba ben bu yaz six flags new england da calistim.agustosun ortasinda dondum.bende son siniftaydim vize gorusmesine gittigimde.hatta ben stja yaptiim yerden is sozlesmesi almistim.dondugumde orda calisacagima dair.hani olurda donunce nerde calisacagimi gostermemi isterlerse diye.ama hic gerek bile kalmadi.gorusme sirasinda mezun olunca ne yapacagimi sordular bende dedim su firmada staj yaptim.calismalarimdan memnun olduklarindan dolayi okul bitince calisirmisin diye sordule bende kabul ettim cunku orada calismayi cok istiyorum fln filan dedim.hic sozlesme flanda sormadilar.vizeyide aldim gittim geri geldim isteyani 4. sinif olman sorun olmuyor.onemli olan kendini ifade edebilmen ve ortalamanin 2nin ustunde olmadi.benim 2.29 du sanirim.

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Bende bi bankada staj yaptým ama ortalamam 1.80 civarlarýnda sence durum nasýl? gitme þansým var mý?

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

dostum son sýnýfsan ortalama da 1.80'se senin þansýn çok düþük. vize vermeyebilirler. moralini bozmak gibi olmasýn ama gerçek bu :S
    Gel gidelim hamama,
    Otur Barack Obama...

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

ya ama 1 yýl sataj yaptým dönüþte staj yaptýðým bankada çalýþýcam ve staj belgemde var desem ortalamayý da 1.90.2 civarýna getirsem olmaz mý dersin?

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

valla ben biþey diyemem, istersen dene ama benim fikrimi sorarsan red alma ihtimalin daha yüksek gibi. ama hevesini de kýrmayým. þirket araþtýrýken vize reddinde kesinti yapmayan veya az kesinti yapan bir þirket bak bence.
    Gel gidelim hamama,
    Otur Barack Obama...

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

bence dene þansýný dediðin gbii yaparsan þansýn artar ama çokta umut baðlamaki haya kýrýklýðý olmasýn

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Burada önemli olan tek þey konsoloslukla aranýzdaki diyalogun samimiyeti. Eðer kendinizi düzgün bir biçimde ifade ederseniz herhangi bir problemle karþýlaþmazsýnýz.
    CCN International Education Services - www.ccnedu.com

CCN Yurtdýþý Eðitim ve Kariyer Servisi
    Work and Travel Departmaný

Work and Travel programýnda bilmeniz gerekenler konusunda makale için týklayýn

Tel: 0212 292 5707
    Fax: 0212 292 5166
    E-mail: info@ccnedu.com

Araþtýrmacý Watçý
    Yaþ
    39
    Tecrübe Puaný
    17

Standart ben bile aldýysam:) 12mayýs vize görüþmem

Alýntý erdincoz Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Arkadaþlar merhaba.ben 4. sýnýfým fakat okulum 1 sene uzadý. ayrýca bir bankada yaklaþýk 1 sebe kadarda staj yaptým. çalýþýtýðým bankadan staj yaptýðýma dair bir yazý alsam vize sürecim daha olumlu geçer mi?

Tecrübelerinizi ve bildiklerinizi paylaþýrsanýz çok sevinirim.
    arkadaþlar baþlýða vize görüþmem yazdým ama kýlýþeleþmiþ soru ve cevaplarý yazmadan anlatayým dedim..
    ben 6.sýnýf iktisat öðrencisiyim ama olumsuz bi durum olan 7.sýnýfa uzamýþ olmam vize almak için bi avantaj neden dersensiz 6sene diploma almak için uðaraþan biri okul hayatýný yakmaz die düþünüorlar..yani bu durumu vize görüþmesinde özellikle belirtin..görevli: gpa kaç die sordu bende 2.18 dedim, peki bi çok dömem çok düþük ortalama getirmiþsin sana neden vize vereyim dedi bende bu benim altýncý senem ama son sýnýfým ve okulumu bitirmeme yanlýzca 6 dersim kaldý ama gelecek sene bitio o yüzden vize verebilirsin dedim ayrýca okuduðum bölüm gazinin en zor bölümü bunu herkes bilir(yalan ama bu yalana önce kendimi inandýrdým) matematisel analizler ekonometri gibi dersler beni çok zorluo dedim, ayrýca isterseniz okulun öðrenci iþlerini aradýðýnýz taktirde onlarda size aynýsýný söyleyecektir dedim..kadýn da güldü ve mutlu son; tamam sana vize veriorum dedi
    ayrýcaa çalýþacaðýnýz iþte önemli ,eðer çalýþtýðýnýz iþ iyi bi ingilizce seviyesi istiorsa zorluyorlar bi ayrýntý daha söylemem gerekirse eðer pool host olarak çalýcaksanýz life guard olmayacaðýnýzý da belirtin çünkü life guardlarý da zorluorlar onlar için çok önemli yani sadece havuz görevlisi olduðunuzu ve çevre temizlik ve müþterilerden sorumlu olduðunuzu anlatýn..
    en önemlisi ise hitabet ve özgüven..biraz açmak gerekirse herþeyden önce vizeyi alacaðýnýza kendinizi inandýrýn sonra size yönelik sorulabilecek spesifik sorulara hazýrlanýn mutlaka..görüþmeye girdiðinizde sempatik olun ve yetkiliyi çok dikkatli dinleyin zira anlamadýðýnýz dikkatsizlik sonucu duymadýðýnýz sorular sizin için olumsuz oluyor ve bu durum vize reddi yemenizle sonuçlanýor..

TW Üstün Hizmet Watçýsý
    Yaþ
    40
    Tecrübe Puaný
    17

evet bunu bende duymuþþtum , pozisyonunla orantýlý vize görüþmesi, ben öle inanýyorum, o yüzden ne yapacaksýn deyince bulaþýkçý dedim
    and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..

Araþtýrmacý Watçý
    Yaþ
    39
    Tecrübe Puaný
    17

arkadaþ busser(komi) olduðu halde açýklarken clean the tables and kitchen falan dedi çünkü busser advance isteyen bi iþ olduðu için ona göre mülakat yapýorlar

TW Üstün Hizmet Watçýsý
    Tecrübe Puaný
    18

Alýntý eksen03 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    arkadaþlar baþlýða vize görüþmem yazdým ama kýlýþeleþmiþ soru ve cevaplarý yazmadan anlatayým dedim..
    ben 6.sýnýf iktisat öðrencisiyim ama olumsuz bi durum olan 7.sýnýfa uzamýþ olmam vize almak için bi avantaj neden dersensiz 6sene diploma almak için uðaraþan biri okul hayatýný yakmaz die düþünüorlar..yani bu durumu vize görüþmesinde özellikle belirtin..görevli: gpa kaç die sordu bende 2.18 dedim, peki bi çok dömem çok düþük ortalama getirmiþsin sana neden vize vereyim dedi bende bu benim altýncý senem ama son sýnýfým ve okulumu bitirmeme yanlýzca 6 dersim kaldý ama gelecek sene bitio o yüzden vize verebilirsin dedim ayrýca okuduðum bölüm gazinin en zor bölümü bunu herkes bilir(yalan ama bu yalana önce kendimi inandýrdým) matematisel analizler ekonometri gibi dersler beni çok zorluo dedim, ayrýca isterseniz okulun öðrenci iþlerini aradýðýnýz taktirde onlarda size aynýsýný söyleyecektir dedim..kadýn da güldü ve mutlu son; tamam sana vize veriorum dedi
    ayrýcaa çalýþacaðýnýz iþte önemli ,eðer çalýþtýðýnýz iþ iyi bi ingilizce seviyesi istiorsa zorluyorlar bi ayrýntý daha söylemem gerekirse eðer pool host olarak çalýcaksanýz life guard olmayacaðýnýzý da belirtin çünkü life guardlarý da zorluorlar onlar için çok önemli yani sadece havuz görevlisi olduðunuzu ve çevre temizlik ve müþterilerden sorumlu olduðunuzu anlatýn..
    en önemlisi ise hitabet ve özgüven..biraz açmak gerekirse herþeyden önce vizeyi alacaðýnýza kendinizi inandýrýn sonra size yönelik sorulabilecek spesifik sorulara hazýrlanýn mutlaka..görüþmeye girdiðinizde sempatik olun ve yetkiliyi çok dikkatli dinleyin zira anlamadýðýnýz dikkatsizlik sonucu duymadýðýnýz sorular sizin için olumsuz oluyor ve bu durum vize reddi yemenizle sonuçlanýor..
    Bende seninle ayni durumdayim,7.yilda mezun olacagim ortalamam 2.16 ve bu olumsuzluklari ortadan kaldiran tek sey bu kadar yuzup kuyruguna geldikten sonra okulu birakma riskimin olmamasi,umarim bunu gorevlide biliyordur ve basima bir kaza gelmez bu konuda

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

diðer baþlýkta da belirttiðim gibi ben de 7.seneye uzatmama raðmen çok rahat aldým vizeyi
    arkadaþa kesinlikle katýlýyorum, kendinize güvenin ve rahat olun

Araþtýrmacý Watçý
    Yaþ
    39
    Tecrübe Puaný
    17

Alýntý therealper Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    diðer baþlýkta da belirttiðim gibi ben de 7.seneye uzatmama raðmen çok rahat aldým vizeyi
    arkadaþa kesinlikle katýlýyorum, kendinize güvenin ve rahat olun
    Görevli kadýn peki okulunu ne zaman bitireceksin die sordu benim cevabýmsa;This is my sixth year but i have only six courses left to graduate next year..oldu
    ayrýca okulun ve bölümün zorluklarýndan bahsettim her ne kadar öyle olmasada ama önceden de belirttiðim gibi buna önce kendiniz inanýn ve daha ikna edici olun..hatta okulun zorluðundan bahsettikten sonra görevliye isterseniz okulun öðrenci iþlerini arayýn ve sorun onlarda size ayný þeyi söyleyeceklerdir dedim ve sonuçta vizeyi aldým..cümlemize hayýrlý sonuçlar dilerim.

Araþtýrmacý Watçý
    Yaþ
    69
    Tecrübe Puaný
    18

bende aynen diger arkadaslar gibi uzattým okulumu dönüþümü kanýtlayacak herhangi bir belgede götürmedim sonucta verdiler vizeyi

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

darýsý baþýmýza diyorum ..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)