Bak kardeşim benimle konuşurken bence biraz dikkatli konuş suçlamalı konuşma tarzın için sana aynen senin konuştuğun tarzda yazıcam... 1) Geçen sene bu sene bulduğum kaynaklarım yoktu. Geçen sene tamamen şansa gitmiştim...ve tadilat konusundan sonra şirketin batacağını bilecek kapasiteye sahip değilim 2) Bu sene durum çok farklı trident gerçekten sağlam bir fabrika. 3) Ev işi belki herkese bedava olcak tridentin izlediği politikaya bağlı eğer değilse benimde bedava olmayacak. 4) Self olayı bizde 585 ayrıca full alaskanın güneyi paketide bizde 585...ben yaklaşık bundan 100 dolar daha ucuza gidicem. Eğer olay 100 dolarsa benim 100 dolar karımı oraya gelenlere eşit olarak bölüştürürüm. 5) Saat ücretim bu senede fazlaydı ama sezon kötü olduğu için bende patladım. 6) Türkiye maaşı olayı net değil ama büyük ihtimalle işlemeyecek... 7) Kimse kimsenin geçen sene düştüğümüz duruma düşmesini istemez. Az çok beni tanıdıysan bunu ben de istemem.
Ayrıca seninle paylaştığım bazı bilgileri ki bunları sana güvenerek paylaştım burada söylemen senin güvenilmez olduğunun kanıtıdır. Kusura bakma kardeş seni arkadaşım olduğunu düşünüp bazı şeyler anlattığım için. Ayrıca bir daha beni itham eden dille konuşursan bunun cevabını daha farklı vericem... Yukarda bir kere daha böyle birşey yaptın. Beni başkaları ile karıştırma herkes sana sakin cevap verebilir ama benim yapım bu değil bunu az çok bu sene anlamışsındır. Bence beni suçlarken yada böyle saçma şeyler yazıp beni zan altında bırakma çabalarına dikkat et derim... Birde oraya hiç kimsenin gelmemesi benim işime yarar sonuçta kimse gelmezse bende rahat rahat tek başıma çalışır ve sağlam para kazanırım. benim işime gelir...Bir daha benimle muhattap olmazsan sevinirim...

Alıntı
Bookmarks