Work and Travel
Toplam 22 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 22 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: WAT Ýçin Hangi Þirket??

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart WAT Ýçin Hangi Þirket??

merhaba arkadaslar..bi arkadasýmla beraber 2009 wat programýna katýlmaya karar verdik.. yaptýðýmýz araþtýrmada danýþmanlýk þirketlerinin pekte guvenilir olmadýgýný sadece paranýzý alýp size verdikleri hiçbir sözü yerine getirmediklerini formunuzdan okudum.korkumuzdan vazgeçme noktasýna yakýnýz.. gerçektende guvenilir bi þirket yokmu? hangisine gidelim? ve aradýðýmýz kriterler ne olmalý? (iþ vize v.s..) l (istanbul içi)

tavsiye ve görüþlerinizi bekliyorum... lütfen þirket ajanlarý yazmasýn sadece bilenler veya yaþayanlar...yardýmlarýnýz için teþekkür ederim

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

hakan bende zamanýnda çok araþtýrdým ve unýted towers i tercih ettim...çünkü aile gibi çok yakýn ilgileniyorlar...sana tavsiyem eger iþini kendin degil de þirket bulacaksa büyük firmalarý tercih et....

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

ya bu forumda neden bazý þeyler çok abartýlýyor?bakýnýz bizler gitmeden once ya çoook buyuk umutlarla gidiyoruz yada umutlarýmýz oraya gidince cooook buyuyor.aslýnda en kötü þirketin bile iyi yonleri ve en iyi þirketn bile kotu yönleri bulunmaktadýr.%100 sorunsuz bir þirket bulamazsýnýz.size düsen þirketleri araþtýrarak size göre en iyi olanýný secmektir.gerisi hikaye...ha bu arada yukarda yorumu bulunan cnsy5 adlý arkadasýmýzýn dediðine katýlýyorum,bu piyasada adý iyi anýlan ''köklü'' bir firmayý tercih etmenizi oneririm.zaten bu forumda biraz arastýrma yaparsanýz onceden bu konuda birkac konu baslýgý acýlmýþ oldugunu gorursunz...

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Git en ucuzuna kayýt ol kardeþim hepsi ayný. Þirketin bi hükmü yok bu wat olayýnda. Önemli olan iþin.

Site Yöneticisi break - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

Alýntý ksk_caner Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Git en ucuzuna kayýt ol kardeþim hepsi ayný. Þirketin bi hükmü yok bu wat olayýnda. Önemli olan iþin.
    Evet en onmlisi Amerika icindeki isin fakar oyle deme DS-2019 belgelerinin getirirtmesinden tut da , vize surecinin istedigin gunler arasina alinmasina kadar hersey sirketine bagli okadar da onmsiz bi faktor diil bence . Ben biliorum forumda bende once vizeye basvurmus fakat benden sonra randevusu olan arkadaslar vardi .
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    20

sana en çok yararý olacak zamn amerikadaki süre zarfý..
    gerisi o kadarda önemli deðil hepsi ayný iþleri,evraklarý felan ayarlýorlar

mühüm olana seninle usa da ilgilenmelri herhangi bir sorunda..forumu takip et usa da destek bakýmýndan þirketleri araþtýr yeter

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

2007 yýlýnda WATla USAye gelen bi arkadaþýmýn tavsiyesi üzerine iki arkadaþ bir þirketle gittik.Ýþlerimi sürekli takip ettiðim için benim çok sorunum olmadý.Ama arkadaþým pasaport fotokopisi 2 defa kaybolduðu için nisanda gireceði vize görüþmesine haziran 25'de zor girdi.

Yani birisi için iyi geçer baþkasý için kötü.Önemli olan iþ verenin. Ve þirketin belgeleri doðru-düzenli hazýrlamasý. Orta halli, adý az buçuk duyulmuþ, evine yakýn, sürekli gidip-gelip takip edebileceðin bir yer olsun yeter. Bu çok önemli.

Bu iþler uzaktan, online falan olmuyor.
    Þu WAT olayý bana zehir olsun da beþ kuruþ kazanamadan, Amerika'yý gezemeden Türkiye'ye döneyim diyorsanýz Wildwood -New Jersey tam size göre.

ABD'de eðitimle ilgili geniþ bilgi için:
    http://www.turkishwat.net

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

randewunun erken yada geç olmasýnýn bi önemi warmý yaw.Ýlk görüþmeye gidenle son giden arasýndakaç gün oynuyor ki_?

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    20

Alýntý casanova21 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    randewunun erken yada geç olmasýnýn bi önemi warmý yaw.Ýlk görüþmeye gidenle son giden arasýndakaç gün oynuyor ki_?
    vize randevularý martta baþlýyor sanýrým ilk dönem transkriptide gerekli olduðundan.. ben 2008 de temmuzda vizeye girenler vardý diye hatýrlýyorum..arada 4-5 ay var

Tecrübe Puaný
    10

Onemi biraz da olsa var . Gec girersen eger kontenjanlar doldugu icin red yeme riskin biraz daha artiyor . Ha dersen erken giripte vize alamayan yok mu , elbette vardir ...

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Talking

Alýntý break Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Onemi biraz da olsa var . Gec girersen eger kontenjanlar doldugu icin red yeme riskin biraz daha artiyor . Ha dersen erken giripte vize alamayan yok mu , elbette vardir ...
    wat ta kontenjan diye bisey yok ama gec gittiginde red alma ihtimalin daha fazla.. dusunsene adam subat ayinda bi gunde 30 kisiyle konusuyosa mayis haziranda 100 kisiyle konusuyo.. bi de evraklarinda hata ya da eksik varsa yada isim benzerligi sorusturmasina kaldiysan o yaz wat i unut

sirket konusunda da en ucuzu en iyisidir mantigi bence dogru degil... marketten konserve almiyosun ki.. kayit yaptirdigin adamla nerden baksan bi sene boyunca gorusuyosun( vergileri almak icin filan da).. o yuzden 1 sene sonra dukkani kapatmayacak birine kayit olmakta fayda var..
    arbeit mach frei

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Bence bu olayý iki açýdan yorumlayabiliriz.

1-Erken baþvurursan vize görüþmesine gittiðin zaman çok kalabalýk olmayacaðý için ve görevliler de çok sýþýkýk bir dönemde olmadýklarý için iþler daha pozitif gidebilir.Sonuçda onlar da insan.Ýyi modda olduklarýnda daha güzel sonuçlar verebilir.

2-Sonlara doðru ortam kalabalýk olduðu için görevliler artýk bezmiþ olduklarý için her gördüðü Watçýya "Yeter lan artýk! Sen de al! Git de Allah belaný versin!" diyerekden daha kolay vize verme ihtimali de var.

Ama bence her zaman erken baþvuru iyidir.Hem belge toplama daha kolay olur sýnavlar olmadýðý için. Hem bi aksilik olunca toparlamak için vaktin olur. Hem þirketteki görevliler fazla meþgul olmadýklarý için daha rahat ilgilenebilirler.
    Þu WAT olayý bana zehir olsun da beþ kuruþ kazanamadan, Amerika'yý gezemeden Türkiye'ye döneyim diyorsanýz Wildwood -New Jersey tam size göre.

ABD'de eðitimle ilgili geniþ bilgi için:
    http://www.turkishwat.net

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý ksk_caner Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    gerçekten doðru þirketi kimse tanýmaz hepsi ayný... iþveren ve süpervizörler muhattap olacaðýn kiþiler.

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

kimse isim vermemiþ

Tecrübe Puaný
    10

Isim ariyorsaniz Turkishwat 'in arama butonunu kullaniniz yeterince bilgi mevcut

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

walla herkese sor! sizin sorunlarinizla ilgilencek size zamaninda cevap werecek sizi elin amerikasinda ortada birakmicak sirket bul! sirketteki kisilerin laflarina inanma! benden sana tavsiye!

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

arkadaþým sana tek tavsiyem benim þirketimle gitmemen.. þaka bir yana ben çok sorun yaþadým,iþim bir ay öncesinden iptal oldu,bana söylemedi þirket amerikada öðrendim,iki hafta bekletildim iþ bulunacak diye,bu arada paralar suyunu çekti tabi.hatta borçlandým.2 ay kaldým amerikada geldim hala borçlarý bitiremedim.ha 2 haftalýk bekleyiþten sonra wyoming de lander die bi yere yollandým kuþ uçmaz kervan geçmez..orda kalmam için hazýrlanmýþ ya da hazýrlanmamýþ demeliyim yatak yorgan yastýk üçlüsünden hiçbirine sahip olamayan,hatta hiçbi eþyaya sahip olayan pislik içinde bi baraka da kalcaksýn dediler.o kadar parasýzdým ki inan kalmayý düþündüm ama iþte yataktý bilmem neydi alcak param yoktu,orda kalýncak yer de deðildi zaten.bir de ücret falanda yetersizdi,herþey þirketin anlattýðýndan farklýydý yani.o barakadan da 250 dolar istiolardý bide 6 kiþi ayný odada kalcaktýk adam baþý 250..sonra gittim bir güzel newyorka bilet aldým kredi kartýmdan çekip orda bi tanýdýk buldum zoraki,saðolsunlar þirketimden on bin kat iyi çýktýlar,bana iþ buldular,iþ yerime kadar götürdüler her türlü iþlemimle ilgilendiler.sayelerinde bir ay çalýþýp kendimi hafif toparladým ve yurduma döndüm.þirkete dava açmak istedim ama sözleþme saðlamdý,onlardan yanaydý.paramla rezillik çektim anlýcan.yazsam yaþadýklarýmý buralara sýðmaz.merak ediyosan hangi þirketle gittiðimi özelden mesaj atar söylerim sana.elimden gelen tek þey bu zaten.insanlarý o þirketle gitmesinler diye uyarmak.seni de uyarmýþ olayýmmm...

Tecrübe Puaný
    10

Buradaki arkadaslarin sikayetci olmadigi bi firmayla git . Bir suru konu var hepsini okumaya calis , arama butonunu kullan . www.google.com 'a yaz ... Koklu bir sirket olsun en az 7-8 yillik olsun . Eski gidenlere sor sorustur . En sonunda da karar ver .

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

þirketlerde görevli danýþmanlarýn yüzde 99.99 u yapmacýk ýnsanalrdýr..kendi çýkarlarý için siyahý beyaz beyazý siyah gösterebilecek aðzý laf yapan insanlardýr..özel seçilmiþlerdir...senin onlara deðil onlarýn sana muhtaç olduðu bilinciyle haklarýný bilerek otur masalarýna kýsýk deðil yülksek sesle konuþ bakalým burada yazýlan hatalardan biri sana denk geliyormu..

TW Üstün Hizmet Watçýsý
    Yaþ
    36
    Tecrübe Puaný
    17

bütün þirketler ayný bence ya:S
    herkes kendi menfaatini düþünüo
    bugün kaç öðrenci kaydetcem derdinde millet

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

benden bütün watçýlara gelsin mor ve ötesinden..þirket mirket anlamam anlasamda anlamam
    bok vardý keþfettiniz þu kýtayý..þimdi uðraþ dur vize ,uçak bileti vs..

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

Alýntý YETO Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    bütün þirketler ayný bence ya:S
    herkes kendi menfaatini düþünüo
    bugün kaç öðrenci kaydetcem derdinde millet
    @yeto

eee bu isler boyle yeto..herkese evine ekmek goturmeye calisir..onlarda bisekilde bu ugrasi bu sekilde verio..onlar icin amac onemli sekli degil
    S-pectacular

**Newyork-boston-massachusetts-philedelphia-atlantic city-new jersey-washington**

--------------------------------------------
    did you start to feel it!!! by@S-pectacular

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)