Work and Travel
Toplam 23 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 23 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Sirket adi gecen mesajlarin karantina altina alinmasi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1
    turkishwat inc. shinoda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Nov 2006
    Mesajlar
    1.257
    Tecrübe Puanı
    10

    Standart

    Arkadaşlar içinizi rahat tutun asla böyle bir uygulama yok. Daha önce açıklamıştık tekrar açıklıyorum; herhangi bir şirketten şikayetçi iseniz şikayet ettiğiniz mesaj altına imza atmanız gerekiyor. İmza atılmazsa karalamalar alır başını gider. İmza dediğimiz şey ise, isim-soyisim, organizasyona katıldığı yıl, şirket adı ve şubesi.

    Break arkadaşımız yönetici olduktan sonra kendi isteğiyle söz konusu imzasını değişti. Bizden bu imzanın değişimi için herhangi bir istek olmamıştır. Ancak açıkça söylemek gerekirse kendisi imzasını değişmeseydi bu imzanın forum yöneticisi için uygun olmayacağını söyleyecektik. Daha öncesinde çeşitli firmalar hakkında olumlu-olumsuz yorum yapan yönetici arkadaşlarımız da olmuştur ancak fazla ileri gidilmemiştir. Her ne kadar haklıyı ya da haksızı görsek de tarafsız duruşumuzu sonuna kadar sergilemek durumundayız.

    Ayrıca hiçbir şirketle şuan için bir reklam anlaşması bizden yana söz konusu değildir. Bir takım çalışmalarımız sona erene kadar herhangi bir şirketle anlaşma yapmayı düşünmüyoruz.

    Aklınızda hernagi bir soru, sorun veya öneri varsa bu kanal altından iletmeye devam edin.
    admin (at) turkishwat.net

  2. #2
    Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Mar 2008
    Mesajlar
    5.193
    Tecrübe Puanı
    10

    Standart

    Herkes simdi oyle dusunuodur fakat bunun yonetici olmamla hicbir alakasi yok size bastan sona kadar anlatayim olayi . Ben o imzayi isten kovuldugumuzdan 3 gun sonra yazdim . Ve 5 gun sonra sirketten 1 kisi bana mail atti ''senden ricam yazdiklarini kaldirip bizimle irtibata gec'' gibisinden . Bende kusura bakmayin degistiremem die cevap verdim . Daha sonra beni yazinalaska aradi oda imzami degistirmemi istedi ona olumsuz yanit verdim . 4 gun once , bnmle birlekte Wrangell 'a gelen bir arkadasta rica etti bu sefer ben nie kendisi aramiyor da sana soyletior dedim . 2 gun once aradi beni yazinalaska tam 57 dk konustuk imzanin yerine konu ac orda belirt dedi bu durumu kabul etmedim . Bnm Academix 'le hicbir problemim olmamisti zaten hep bunu belirttim daha onceki mesajlarimi okursaniz sirketimin ilgili oldugunu hep soledim bize yapilan tek yanlis isten kovulduktan sonra yeni isi gec bulmalariydi bunuda belirttim forumda . Yazinalaska bana dedi ki ; Mustafa , eger sen imzana Academix yazarsan direkt olarak tum sirkette ki calisanlara haksizlik edersin tum yapilan emege haksizlik edersin fakat oraya Wrangell hakkinda yaz istedigini yaz dedi bende dusundum ve yaptigimin biraz fazla olduguna karar verdim . Evet simdi sirket ismi vurgulanmiyor sadece Wrangell vurgulaniyor ve Serky forumda hickimse imza degistirirken bakin ben imzami degistirdim demiyor . Sanki ben burda gizli kapakli is yapiyormusum gibi yazmissin . Bu duruma gerckten cok uzuldum . O imzanin ne Shinoda ne Necro ne ne MaJ ne de Fiorex 'le bi alakasi var kimsenin aklina gelmesinki onlar rica etti Break 'te degistirdi . Eger boyle dusunuorsaniz yoneticiligim bugun silinsin hatta uyeligimde . Ben seneye Alaska 'ya gitmicem , belki wat 'a da katilmam (belli olmaz) fakat ben burda yeni arkadaslarimiz icin elimden geldigi kadariyla Alaska hakkinda birseyler yapmak istiyorum bu yazidan sonra her nekadar sevkim kirilsada .
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

    # Internship in Israel: 2011 ...

    # MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

    # Retired Worker & Traveler: 2013 ...

    # Maldive Island: 2016

    # II. Europe Trip: 2017

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Benzer Konular

  1. six flags..Hangi sirket gonderiyor?
    Konu Sahibi betterharbor Forum Eğlence Parkları
    Cevap: 49
    Son Mesaj : 26-02-2009, 09:22 PM
  2. Geçen seneki pasaportu yeniletenler...
    Konu Sahibi faruk Forum Vize ve Pasaport Süreci
    Cevap: 10
    Son Mesaj : 30-04-2008, 10:38 PM
  3. geçen sezon alaska
    Konu Sahibi yolcu Forum Alaska (AK)
    Cevap: 3
    Son Mesaj : 14-04-2008, 01:07 PM
  4. Bu ne sirket ya..
    Konu Sahibi Roma Forum TW Arşiv
    Cevap: 10
    Son Mesaj : 21-03-2008, 12:56 PM
  5. Gecen sene vize aldim. Bu sebeple bu sene daha kolay olur mu?
    Konu Sahibi betterharbor Forum Soru-Cevap Alanı (Yardım Masası)
    Cevap: 5
    Son Mesaj : 02-03-2008, 01:54 AM

Bookmarks

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •