eger 2010'da experience usa ile amerika'ya gidip yazini mahvetmeyi dusunenler varsa,bana ozel mesaj atip bilgi alabilirler.bu sirket beni ve arkadaslarimi 2008 yazinda sorumsuzca amerika'ya yolladi.oraya gittigimizde ne isimiz vardi ne de kalacak yerimiz ve cok magdur olduk.2009 yilinda bu sirket,bana ve aileme defalarca soz vererek beni tekrar amerika'ya yolladi.amerika'ya gitmeden 2 hafta once isim iptal edilmisti.bana soyleme gereginde bile bulunmadilar!!! amerika'ya geldigimde hala isim yoktu.kendi kendime is buldum; ama is bulana kadr hep cepten para yedim ve psikolojm alt ust oldu.tabii vize sponsorum nedeniyle ise kabul edilemem de cok zor oldu.defalarca department of homeland security ve social security office'e gitmek zorunda kaldim vize sponsorum disinda kendime is buldugum icin. ailem turkiye'den defalarca aradi sirketi,ben amerika'dan defalarca aradim bu sirketi.sadece oyaladilar beni.ogrencilerin parasini alip onlari dolandirmak,amerika'da sorumsuzca resmen kaderlerine terk etmek o kadar kolay ki bu insanlar icin.ben yazdigim her seyin arkasindayim.artik bu sirketin daha fazla ogrenciyi uzmesini istemiyorum.vaatler vermek,hayallerin icine daldirmak cok kolay gercekten; ama amerika'ya vardiginizda sert 1 tokat gibi yapistigi zaman gercekler,iste o zaman cok gec oluyor!!!

Alıntı
Bookmarks