Work and Travel
Toplam 21 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 21 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Þirkete erken baþwuru

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Arrow Þirkete erken baþwuru

Bir þirkete erken baþvurursak indirimden baþka bi avantajýmýz olurmu?Ne kadar erken baþwurursak daha iyi bi yerde daha iyi bir maaþla çalýþma imkanýmýz olurmu?yoksa belli bi süreden sonramý iþyeri seçimini yapýyoruz__??Cewaplarýnýz için þimdiden teþekkürler

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

tabikide ilk baþ her þirkette oldugu gibi az fiyat ödeme gibi bi avantajýn olur + bunun yanýnda erken kayýt oldugun için ilk iþ seçimlerini sen yaparsýn bu denli ii iþleri seçebilirsin ve yuksek ücretli iþlere yerleþme olasýlýgýn olur bunu bende yeni ögrendim ama bu iþlere basvururken ilk iþinde kesin yerleþme gibi biþey söz konusu deilmiþ :S bunun nedenide ing. seviyesi olsa gerek.
    sonra bununla birlikde erken iþ seçimin ve kabulu sonrasý ds formunun erken getirtilmesi avantajýn olur ve böylece erken vizeye girebilirsin bundan sonra vizeni alýrsan erken ucak bileti erken ucak biletide daha ucuz ucak bileti demektir

YANÝ ANLIYCAGIN HEPSÝ ZÝNCÝRLEME GÝBÝ BÝÞEY...
    FORZA ES-ES

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

söylencek þeyleri skyline söylemiþ bende katýlýyorum ona

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Çoq teþekkür ediyorum yorumlarýnýz için.O zman ben þimdi online kayýt yapayým.ünv açýldýðý zamanda kesin kayýt yaparým.Ama benim ing þuan için pek ii deðill umarým sorun olmazz.Beni iþweren ile yüzyüze görüþtürmezler deðil mi?Birebir konuþma olmadýktan sonra iþ konusundada bi sorun çýkmaz herhalde

Profesyonel Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

o konuyu tm bilmiyorumda mesela forumda ido nickli ark. ýmýz var o 7 kez iþ seçeneði deiþtirmiþ tabi bunun neden ve ne þekilde oldugunu bilmiyorum ama, sadece forumu takip ederken bi yerde görmüþtüm.
    iþ verenle yüzyüze görüþmeye gelince job fairlar olur kesin ocak gibi ozaman görüþme olur en yakýn þekilde ozamana kadarda kendini geliþtirebilirsin .....
    FORZA ES-ES

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

seviyen ne durumda elementary ise bence hemen burda bir kur atlamalý kursa yazýl vizede sorun çýkar intermaite etrafýnsa isen no problemoo

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Elementary i bitirdim ama çoðu dersi kaçýrdýðým için tekrar alacam.Pre intermediate yede kaydoldum.ikinci dönem de oraya gidecem.Bide þirketinde ingilizce kursu warmýþ bir aylýk(bedawa) orayada gittim mi adam olur herhalde my language.Ewde de çalýþýyorum
    O da olmassa body language miz war çok þükür

Profesyonel Watçý
    Yaþ
    39
    Tecrübe Puaný
    18

arkadaslar ben sýze deneyýmýmý anlatýyým:

ben edurehbere kaydoldum gecen sene..

hemde ekým ayýnda yaný daha wat seoznu yený býtmýsdý..

bana 100 dolar bý ýndýrým yapdýlar bunun dýsýnda o soledýgýnýz seylerýn nasýl oldugunu yasýyým...

ýsýmý erken secerým dedým ýsýmý taaa ocakta secdým cunku ýsler baya bý sonra geldý..

výzeye erken gýrceksýn dedýelr bana ama výzeye taa mayýs 8 de gýrdým..

bunun nedenýde o solemýs oldugunuz ds 2019 formu..

erken gelýr dedýnýzya sýrket herkesýn ds ýný ayýn anda postalýyolar dedý ve ben

o yusden 8 maýysda gýrdým výzeye..

vee bolece ucak býletýnýde ben 9 maýysda aldým...

yaný erken kayýt olmam bana 100 doalr dýsýnda hýcbý avantaj saglamadý..

ve bu solemýs oldugum surec yýne beným yogun ýsrarlarým dogrultusunda

gelsýdý yoksa dahada gec olablýrdý...

yaný bu ýs edurehberde bu sekýlde ve cok b...kdan bý sekýlde yuruyo..

baska sýrkette nasýldýr býlemem ama edurehbere kayýt olurken 2 kere hatta daha fazla býle dusunun derým..

erken kayýt olmak meselesýne gleýrsek erkken kaytý olmanýn onunde bana

gore býlnýclý kayýt olun..

herseyý ývýgýnden cývýgýne kadar arasdýrýn..

artý en onemlý nokda sýze basdan ýmzalatýlan o 3 sayfalýk sozlesmeyý sakýn amammnn deyýp es gecmeyýn hersey onda býtýyo.. uzerýne dusun...
    KeNdÝmE YeNi BiR bEn LaSýM

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

teþekkürler yorumlarýn için.En iyisi bu yaz giden arkadaþlarla görüþüp öyle kayýt yapmak.Hangi firmayla gitmiþler.Olaylar nasýl geliþmiþ (((herseyý ývýgýnden cývýgýne kadar arasdýrýn..))) öðrenip hareket etmek lazým

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

aslýnda çokta deðiþen biþey olmuyor o zaman,önemli olan ciddi çalýþan firmayý bulmak ama arada bulasýn...

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

doðru söylüyorsun

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

turkiyeye donunce baya soyliyecek seyim olacak ama burda internete girme surem kisitli

size soyle soyleyim erken kayitin eger siz isin uzerine gitmezseniz ucuz olmasindan baska yarari yok

iyi isler erken gelir gec kayit olan iyi is bulamaz diye bisey soz konusu degil
    benim buradaki isim cok iyi ben gec kayit olanlardanim. erken kayit olmanin avantaji daha fazla arastirmak icin sureniz olmasi. iyi is kavrami kisiden kisiye degisir onemli olan parami gezmek mi alisveris mi vs.

ucak bileti konusundada bu site super isliyodu bu seneki wat icin tecrubesizligim ve cekincelerimden dolayi tercih etmedim ama baya ucuza getirebilirdim

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

bende eylul 5 de kayit oldum biliyon mu yani 1 seneyi bile gecmis dusun bak noldu biliyon mu.aralikta is fuari yapildi isimi aldim orda californiada calisacaktim.sonraaaa geldik mayisa isin iptal oldu sebep yok........... sonraaaa tekrar is sec eeeeee ds i bekle is belli olmadan ds gelmezzz bekle ds i sonraaaaa ds in gonder konsoloslugaaa bekleki pasaport gelsin derkennnnn artik fittirma noktasi tam gelmisken pasaport geldiiiiiiii..... haaa erken kayit olmayin diye bi sey demiyorum...fakat her seye kolay kolay aldanmayin bu kadar......

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Erken basvurma. Butun bir seneyi nasil olsa gideceim havasinda gecirirsin. Bu da senin icin ve notlarin, kisacasi tum 1 senelik burdaki yasantin icin aci bi deneyim olur derim ben.

Hayalperest Watçý
    Yaþ
    38
    Tecrübe Puaný
    0

erken kayýtýn avantajý yaratabilene bence...eðer erken baþvurursanýz iþ seçeneðiniz ve araþtýrma zamanýnýz daha fazla oluyo..gitceniz yer ne kadar erken belli olursa arkadaþlarýnýza orayý sorup bilgi edinme yada interneti kullanma zamanýnýz daha fazla oluyo..ayrýca hepimiz üniversite öðrencisiyiz tüm bunlarý belli zamanlara yayarak derslerinizi etkilemicek þekilde yapmamýz gerkiyo..tabiki tüm bunlar kiþiye kalmýþ bi seçenek..

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

ben erken kaydoldum su itibariyle kazancým aldýgým 200 dolar indirim

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý turist17 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    bende eylul 5 de kayit oldum biliyon mu yani 1 seneyi bile gecmis dusun bak noldu biliyon mu.aralikta is fuari yapildi isimi aldim orda californiada calisacaktim.sonraaaa geldik mayisa isin iptal oldu sebep yok........... sonraaaa tekrar is sec eeeeee ds i bekle is belli olmadan ds gelmezzz bekle ds i sonraaaaa ds in gonder konsoloslugaaa bekleki pasaport gelsin derkennnnn artik fittirma noktasi tam gelmisken pasaport geldiiiiiiii..... haaa erken kayit olmayin diye bi sey demiyorum...fakat her seye kolay kolay aldanmayin bu kadar......

baya sanssýzmýsýn kardes peký hangý sýrketle gýttýn sen ??

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

Alýntý muratbasaran Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    ben erken kaydoldum su itibariyle kazancým aldýgým 200 dolar indirim
    sahsen benm gozumde 200 dolar verilen paranin yaninda bir indirim degil..gec yazilirim braz daha dusunurum iyi analiz ederim ama en iyisini secerim
    S-pectacular

**Newyork-boston-massachusetts-philedelphia-atlantic city-new jersey-washington**

--------------------------------------------
    did you start to feel it!!! by@S-pectacular

Site Yöneticisi break - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

Alýntý S-pectacuLar Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    sahsen benm gozumde 200 dolar verilen paranin yaninda bir indirim degil..gec yazilirim braz daha dusunurum iyi analiz ederim ama en iyisini secerim

Bence 200$ gayet iyi rakam 1400$ 'dan ne kadar assagi olursa iyidir . Eger isinizi erken secmezseniz kontenjanlar dolar ve iyi isler hemen biter . Kisa sure icinde dogru karara varmak lazim zaten daha erken subatin ortasina kadar karar alirsaniz iyi olur sizin icin .
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Hayalperest Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

alaskaya gidicem diyorsanýz eger erken kayýttan daha mantýklý bir sey yok
    arastýrýrsýnýz forumlarda fabrikalarý sorarsýn sirketlere hangi fabrikaya yolluyorsun diye oldu bitti
    sekil 1a ben oyle yaptým

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

arkadaslar biþe sormak istiyorum baska sehirdeki bi work and travel þirketine yazýlmak istiorum yani daha dogrusu o þirketle giden arkadaslarým vardý ve cok memnun kaldýlar bu yuzden bende o þirkete yazýlmak istiyorum ama þirket ankarada ve bana uzak sizce zor olurmu yardýmcý olursanýz sewinirim???

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)