aslinda biraz sansa mi bagli acaba ben buraya gelmeden bir hafta oncesine kadar ne is yapacagimi bile bilmiyordum kimin tabiki sirketin sucu |
kendimiz ilgilenmezsek sirketin bisey yaptigi yok buraya geldim aramadiler bile biiiipp cocuklari..
bir digeri ise is herkesin dikkatini cekmistir turkiyede iki gencten biri buyuk olasilikla universite ogrencisi fakat burda okulu hic onemsemiyorlar onlar icin oncelik par kazanmak ben 22 yasindayim ama henuz hayata atilmadim (turkiyede 22 yas hala elde avucta bisey olmayan genc bir yas )ama burda millet 15 inde dogurup 19 unda altinda araba ustunde doublex fink atiyor yani hayata gercekten erken basliyorlar bizim sikayetimizde burdan geliyor biz biraz hanim evladiyiz ..
universide okumadiklari icin her isi yapiyorlar burda birinin en az uc isi var ve maasinin artmasini bekleyen bir memurdan daha iyi kazaniyorlar ustelik haftada ... dusunuyorumda eger sirkete bukadar para vermeseydik aslinda iyi kazanilyor..
benim isimde nekdar calisirsan okadar kazanirsin hesabi ben haftada en cok 500 yaptim dusunsenize bide iki iste calissaydim ... ya cok uzun oldu ama benimle ayni dusuncede olanlar beni anladilar . tesekkurler

Alıntı
Bookmarks