sölediğn ii olmus dikkat edicem.arkadaşlar 2009 yazına wat la gittiğim virginia eyaletinde kings dominions'ta çalışıyoduk. 100'e yakın bi turk watçı vardı ve bir arkadaşımız legal yaş sınırlarını ihlal edip kendi 22 yaşında oldugu halde 19 yasında bir amerikalı kızla içki içtiği için tutuklandı ve 1 hafta hapis yattı 1000 dolar kefaletle çıktı ve sonrasında mahkemesi oldu. kuralların böyle oldugunu bilmiyodum diyerekten avukatının savunmasıyla serbest kaldı. sonrasında da çalışmaya devam etti. ama gel gör ki giden 1000 dolar para o stresin ve oradaki mahkumlarla geçirilen zamanı hesaba kattıgınızda bir önem kazanmıyor. dikkat edin kurallara iyice. sonunda kurtulabilirsiniz ama az da olsa zarar görebilirsiniz. çalıştıgımız parkta çocugun kuralları bilmediğine inandı ve yeniden işine devam edebildi. umarım kimse böyle bir sorun yaşamaz.
NOT: gittiğinizde sizden sigara veya alkol isteyen olursa mutlaka üzerinde doğum tarihlerinin yazdıgı bir kimlik sorun ve hesaplayın 18 yasından kucuklere sigara ve alkol ve 21 yasından kucuklere de alkol temin etmeyin. başınız yanar. Ben her sigara isteyen gence kimlik soruyodum. ve bir çoguda yok yanımda diyodu ve vermiyodum. ama bu olaydan önce buyur kardeşim modunda dusunmeden veriyodum. dikkat edin basınıza gelmesin.
iyi yazlar hepinize..

Alıntı

bakalım gerçekten bişe olcak mı ? :P şaka 

Bookmarks