ben hms host towpath travel plaza da çalýþtým ohio clevlandda
hms sizi bir otele yerleþtiriyo bize 4 kiþilk oda dediler ama odada 2 yatak var
yani 2 kiþi 1 yataðý paylaþýyor þehre otobüsle 1 saat sürüyo.biza 30 dk demiþlerdi iþ yerine servis var 30 dakka sürüyo ama dönüþte sizi 1 saat bekletiyorlar ve týklým týkýþ gidiyorsunuz. tam manasýyla 3 kaðýtçý bu hms
linda farrell diye çukur bir kadýn var ki orda hiç bir þeyle ilgilenmiyo sürtük.bu 1 saat beklediðimizi söyledim arabsý olan managerlar iþten çýkýnca gidiyorlar evlerine biz fakir olduðumuz arabamýz olmadýðý için mi böyle yapýyorsunuz yoksa bize amerikan kapitalizmini mi göstermeye çalýþýyorsunuz dedim.hiç biþey diyemedi sustu kaldý. isyasi konuþtuðum için ve hakkýmý aradýðým için kovuldum.þerefsizler son paycehckimi 3 gün yani 24 saat çalýoþtýðým halde 192 dolar yerine sadece 48 dolar verdiler.ayrýca overtime falan hikaye yaptýrmýyolar.ýrkçýlar türkleri sevmiyolar.beyinsizler mankafalar. diðerlerini bilmem ama cleveland hms hosta gitmeyin sakýn benden söylemesi
HMS HOST TOWPATH VE GREAT LAKES TRAVEL PLAZA ÝLE ÝLGÝLÝ HERTÜRLÜ SORUNUZU CEVAPLAYABÝLÝRÝM SORULARINIZ BEKLÝYORUM.

Alýntý

o durumda sanýrým herkes yataðýný paylaþmayý tercih eder. benim oda arkadaþlarým türktü dolayýsýyla sorun olmadý.

Bookmarks