Jfk airport günün 24 saati açýkmý yoksa kýsa bi süre dahi olsa kapanýyormu? daha önce bütün gece boyunca sabaha kadar airportta kalan varsa cevabýný bekliyorum
saygýlar
Jfk airport günün 24 saati açýkmý yoksa kýsa bi süre dahi olsa kapanýyormu? daha önce bütün gece boyunca sabaha kadar airportta kalan varsa cevabýný bekliyorum
saygýlar
açýk tabi bu nasýl soru
- haydii kapatýyoruz
-aaa! uçaklar havada kaldý
![]()
sadece 4.termýnalde sabahlayabýlýyorsun dýye býlýyorum,dýgerlerýnde kalýrsan gece 12-1 gýbý guvenlýk gelýp 4.termýnale yollar
"Her ne kadar psikopatlýkta gözüm olmasada, dalýmý kýranýn aðacýný kökünden sökerim"
Ama uyicak guzel yer yok orda . Altiniza battaniye tarzi bisey sererseniz cok rahat edersiniz . Check-in masalarinin orda wireless 'te var Northwest 'in . Ama zevkli biyer Ataturk Havalimani gibi . Emergency kapisini acmayin sakin cok guclu bi sesi varve flash isigida var yerinizi belli ediyor . Uyunabilecek guzel yer var mi die bir bakayim dedim burnumdan geldi guvenlik geldi hemen sorguya cekti Allah 'tan kotu bisey olmadi .
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
hehehe ben havlumu sermýsdým altýma!!!
býrden o gunler geldý gosumun onune...
gercekten battanýye sart!
cam kenarý manzaralý yerde yatýyosunuz
dýsarýdan bý lýmuzýn yanasýyo farlar gosunuse gýrýyo ve uyanýyosunuz oda ayrý
mesele![]()
KeNdÝmE YeNi BiR bEn LaSýM
terminal 3 te de yatiliyor delta nin orda terminal 4 genelde dolu oluyordu gece manhattandan gec geldimizden dolayi yer bulmak zor terminal dortte ayrica bavul store var
Safinaz...
havaalani pazar gunu 1e kadar acik carsamba gunude halk gunu![]()
arkadaþlar bende yattým havaalanýnda ama eger günlük 40 dolar verebileceksen mannathan da çok güzel kalacagýn moteller mevcut...havaalanýnda kalacaksan altýna bi örtü yada üstüne
bir de yastýk þart!!! yastýkla yatmasan bile!!!
merhaba arkadaslar
7 ekimde new york a gecicem 10 ekimde Turkiye ucagim 3 gun new yorkta gecirmek istiyorum nerede kalabilirim ucuz sekilde ...ve bavullarimi jfk da emanet edebilirmiyim..
arkadaslar Le Guerdia dan jfk ya gecmek istiyorum bagaj emaneti icin nasi yapabilirim ucuz yollu taksi haric bilen varmi??? bide hostellere bakiyorum internetten yer kalmamis cogunda 7 ekimde new york tayim bildigi hostel olan varmi
Konu ergin886 tarafýndan (05-10-2008 Saat 10:13 PM ) deðiþtirilmiþtir.
Bnede uyku tulumu var ama kim taþýyacak þimdii onuu kimm çýkarýp girecek içinee orda....abartmayayým bence....
kývrýlýr uyuruz bir kenarda...zaten benim jfk ile iþim yok,, ben uyusam uyusam sabahýn 3 ünde Pensacola regional da supervisor beklerken uyurum galiba....ama orasýda açýk olurmu olmazmýýý hiiiç bilmiyorum...bilen var mý??
ne kadar deðiþik bi soru ya
havaalaný hiç kapanýr mý arkadasým
new york nfj'den bahsedioruz![]()
oglen yemek tatili olabilir belki 12.30-1.30 arasi ayrica haftaici de 5te kapaniyor![]()
arada lazim oluo bole basliklar eglenceli oluyor![]()
iyi geyik donmus bu sayfada![]()
S-pectacular
aynen hala katýla katýla gülüorum![]()
ya bua arada kapanmýyosa bile en azýndan her yerde uyunmuyormus bunu ogrendik,her ne kadar geyige vursakta...
eed eed etli kurufasulye pilav turþu veriyorlar benim bildiðim![]()
ya gercekten bende cok guldum bu soruya. kusura bakmayýn ama..turkiyede sehirler arasý otobus terminalleri bile 7/24 acýkken bu nasýl bý sorudur![]()
Pilot: Ýniþ için izin istiyorum Kule.
Kule: Baba walla yarým saat önce gelsen indiirirdik seni az önce kapattýk pisti yeminne
Pilot: Ha iyi, neyse o zaman ben geri döneyim![]()
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks