Alýntý AlDiLuMo Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
Arkadaþlar self için Amerika'daki iþ verenimle ne zaman iletiþime geçmeliyim ? Þunun için soruyorum kafamda þöyle bir soru var,bu firmalar Intrax gibi firmalara bir kontenjan verdiði için sonradan self'le gelen adam için yer kalmayabilir mi ? Bu baðlamda þöyle bir sorum da var Amerika'daki iþ verenime doldurttuðum formun geçerlliðini kaybetme süresi diye birþey var mý;yani 1 ay sonra formu doldurtsam ve buradaki firmaya 2 ay sonra versem bir sorun çýkar mý ?

Bir de Self'le giderken dolandýrýcý olmadýðý sürece þirketin bir önemi yok bildiðim kadarýyla,bu yüzden açýklanan fiyatlara göre en ucuz firma hangisidir bi bilginiz var mý ?Ben 750$a görmüþtüm bi yerde sanýrým.
Ben de bu iþlerde acemiyim ama baþvurumu yaptým ve bana anlatýlan prosedür þu þekilde oldu..

Bana Self Arranged Job Offer adýnda bir form gönderdiler.Bu formu iþverinimin doldurup bana göndermesini ve benim de onlara ulaþtýrmamý istediler.Bu iþlem için de aylarca sürem olduðunu söylediler.Vize görüþmesi için gerekli deðilmiþ.

Fiyat olarak da ben 600$'dan baþvurumu yaptým.Ama ödemeyi peþin yaptýðým için.Eðer peþin yapmasaydým 650$ olacaktý.

Firma ismini buraya yazmamýn doðru olup olmayacaðýný bilmediðim için yazmýyorum.Eðer isterseniz PM ile gönderebilirim.