Work and Travel
Toplam 57 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Self-Wat Mantıklı Mı?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    21

Bu arada arkadaşlar bilginiz olsun Independent Wat diye birşey çıktı, özellikle ssn sı olanlar için, yani daha önce amerikaya gitmiş olanlar için bence çok güzel bir program. ds formunuz olmadan vize görüşmesine gidiyorsunuz ve vize alıyorsunuz, sonra amerikaya gidip işinizi ayarlıyorsunuz...

kendine güvenen, ya da hazır işi olanlar için çok iyi.
    Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı necro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arada arkadaşlar bilginiz olsun Independent Wat diye birşey çıktı, özellikle ssn sı olanlar için, yani daha önce amerikaya gitmiş olanlar için bence çok güzel bir program. ds formunuz olmadan vize görüşmesine gidiyorsunuz ve vize alıyorsunuz, sonra amerikaya gidip işinizi ayarlıyorsunuz...

kendine güvenen, ya da hazır işi olanlar için çok iyi.
    Bu bilginin kaynağını öğrenebilirmiyim acaba ?Biraz baktım fakat bulamadım. Yanlış anlama sallıyorsun falan değil de detaylarını öğrenmek istiyorum.Vize alabilme olasılığım vs konusunda mesela.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı AlDiLuMo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu bilginin kaynağını öğrenebilirmiyim acaba ?Biraz baktım fakat bulamadım. Yanlış anlama sallıyorsun falan değil de detaylarını öğrenmek istiyorum.Vize alabilme olasılığım vs konusunda mesela.

Bana çok mantkılı gelmedi hazır işin varsa 600 dolara self-placement varken buna neden 850 dolar veriyim ki?

Bu olayda yaptıkları bi iş yok gene de fiyatı çok yüksek tutmuşlar.Sonra da milletin kayıt yapmasını beklerler.

Ayrıntılı bilgi burda:
    http://workandtravel..com/haber/99-p...l-850-usd.html
    Şu WAT olayı bana zehir olsun da beş kuruş kazanamadan, Amerika'yı gezemeden Türkiye'ye döneyim diyorsanız Wildwood -New Jersey tam size göre.

ABD'de eğitimle ilgili geniş bilgi için:
    http://www.turkishwat.net

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı gokcek50 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bana çok mantkılı gelmedi hazır işin varsa 600 dolara self-placement varken buna neden 850 dolar veriyim ki?

Bu olayda yaptıkları bi iş yok gene de fiyatı çok yüksek tutmuşlar.Sonra da milletin kayıt yapmasını beklerler.

Ayrıntılı bilgi burda:
    gokce job offer hakkinda bilgin varsa benle paylasabilirmisin..nezaman istenebilir usa dan..nezaman gelir
    prosedur nedir vs..simdiden tesekkurler
    S-pectacular

**Newyork-boston-massachusetts-philedelphia-atlantic city-new jersey-washington**

--------------------------------------------
    did you start to feel it!!! by@S-pectacular

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı S-pectacuLar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gokce job offer hakkinda bilgin varsa benle paylasabilirmisin..nezaman istenebilir usa dan..nezaman gelir
    prosedur nedir vs..simdiden tesekkurler
    Valla ben de birşey bilmiyorum bu olay hakkında. Ama galiba Amerika'ya geldikten sonra "Job offer"ı yolluyorsun.
    Şu WAT olayı bana zehir olsun da beş kuruş kazanamadan, Amerika'yı gezemeden Türkiye'ye döneyim diyorsanız Wildwood -New Jersey tam size göre.

ABD'de eğitimle ilgili geniş bilgi için:
    http://www.turkishwat.net

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Exclamation

Valla ben de birşey bilmiyorum bu olay hakkında. Ama galiba Amerika'ya geldikten sonra "Job offer"ı yolluyorsun.
    yok ya bu farkli bise galiba gokcek..job agreement sanirim..arastirip paylasirim sizinle en kisa zamanda
    S-pectacular

**Newyork-boston-massachusetts-philedelphia-atlantic city-new jersey-washington**

--------------------------------------------
    did you start to feel it!!! by@S-pectacular

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Ayrıntılı bilgi burda:
    Dediğin linke ben de baktım önceden fakat benim düşündüğüm şey independent wat'ta ssn'si olan öğrenci birşey ödemiyor sadece ilk defa gidenler o 850 dolarlık ücreti ödüyor.

Diğer yandan bakınca şirket zaten bana ds getirmiyor,ssn'mde var,850 dolar vermenin bi mantığı yok.Necro bizi aydınlatırsa sevinirim.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    21

Alıntı AlDiLuMo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dediğin linke ben de baktım önceden fakat benim düşündüğüm şey independent wat'ta ssn'si olan öğrenci birşey ödemiyor sadece ilk defa gidenler o 850 dolarlık ücreti ödüyor.

Diğer yandan bakınca şirket zaten bana ds getirmiyor,ssn'mde var,850 dolar vermenin bi mantığı yok.Necro bizi aydınlatırsa sevinirim.
    ikinci kez gidip gitmemek önemli değil, ama sonuçta daha önce gitmeyenlerin ssn leri olmayacak, ve gittiklerinde bu numara olmadan iş bulmada güçlük çekebilirler, ben o yüzden ilk kez gitmeyenler için daha mantıklı olur diye düşünmüştüm...

ayrıca self'den farkı, evet ds ayarlamıyor şirket. ama ben şahsen ds formuyla uğraşmak istemediğim için bunu tercih ediyorum zaten, gidip orda işimi kendim bulurum, burda da iş formudur sözleşmedir uğraşmak istemiyorum, varsın 100 dolar fazla olsun... (şahsi görüşüm )
    Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)