arkada?lar oh?o ilgili sorular?n?z? bekliyorum...cleveland colombus cincinati ve tabi ki sandusky...![]()
arkada?lar oh?o ilgili sorular?n?z? bekliyorum...cleveland colombus cincinati ve tabi ki sandusky...![]()
Ohio 'da chair ride yapan cok var miydi ?
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
evet oturarakta çal??an çok arkada? vard? ama bence hareketli olarak çal??ma hem zevkli hemde zaman h?zl? geçiyordu...chair ride leri genelde amerikal?lar tercih ediyordu![]()
walla karde? rus yoktu da uzak dogulu çoktu eger çekiklerden ho?lan?yorsan bir ikisinin e-mail ini vereyim ?imdiden
taiwan china malezya
karde? hadi sana bari güneyli vereyim
nas?l kolombia iyi mi
rus yok i?te elimizde!!!

ohio'ya gidiyorsan?z e?er bol miktarda al??veri? yapmaya haz?r olun çünkü çooook ucuz![]()
oh?o ya giderseniz pennsylvan?a ya geçen outlet e orda daha ucuz![]()
kotlar ortalama 30 kayme...
ayakkab? ne istiyorsun t?mberland de var convers de ad?das da
saat de almak ?st?yorsan sana tavsiyem ?nternetten ucuza getir......

valla columbus yolu uzer?nde b? outlet var ellycris sen daha ?y? b?l?rs?n oray?gercekten ucuzdu saat olarak fos?l . her marka vard? ve gercekten oh?o cok ucuzdu..
tavs?ye eder?m:d

aynen öyle colombus yolundaki primesville outlette fossilden armaniye her saati 30 dolar ile 80 dolar aras? bulursunki saatler normal bir al??veri? merkezindeki fiyat?na göre 5te 1, 6da 1 gibi oranlara sat?l?yorben 1 seferde bi arkada??n 10 saat ald???n? bilirim
![]()
karde? k?ng ?slands nas?ld? san?r?m c?nc?nat? yak?nlar?ndayd????memnun kald?n m????
b?rde ne i? yapt?n???????

kings island cincinnati'ye 20 dakika mesafede masonda güzel,ho? bi e?lence park? i?te bildi?in e?lence park? pek bi extra yan? yok![]()

yok ben kasiyerdimwalla son paycheckte evlere verdi?imiz depozitonun tamam?yla son maa??m?z? ald?k i?te 650 dolar bi?eydi

Cedar point'e gideceklere bi özet geçersen tam süper olurNe kazand?n , çal??ma ?artlar? nedir ne de?ildir ..........vs i?te

Konu ksk_caner tarafından (03-10-2008 Saat 05:50 PM ) değiştirilmiştir.

ben ilk ba?ta Ohio da fairground i?i yapt?m....e?er nazik, i? yapmay? sevmeyen birisi iseniz sak?n gitmeyin....t?r konteyn?rlar?nda kal?osunuz...ortak banyo, tuvaletler fair tuvaletleri, her hafta ta??n?osunuz ve kar??n?za ne ç?kacak belli olmuo...overtime die bi ?ey yok...günde 14 saat çal??t?k günlü?ü 60 dolar....izin yok...gidecek, e?lenilecek bi yer bulamad?k...çünkü fairgroundlar ?ehir d???nda oluyor....ben para kazan?cam dersen bile gitme derimçünkü öyle çal??arak overtime l? i?i dü?ün
sayg?lar...

cedar pointte deildim ben...yanl?s bilgi olmas?n...ben panay?rda çal??t?m...lunapark...ama cedar point e?lence park?....
camur ben cedar po?nt ?n ?ç?nde çal?st?m ve cedar yurdunda da comensda da kald?m pek b? guç sorunla kar??la?mad?m

valla bilemiyorum cedar point nas? bi yer....rollercoaster e?lence park? gibi bi yer san?r?m...benm yapt???m i?le uzaktan alakas? yok..... sayg?lar?mla

Bi dakka ortal?k kar??t??kinizde farkl? yerleri yaz?yosunuz ben cedar point'i sormu?tum sadece
![]()

Yok çok türk olmas? daha iyi herkes niye kendi milletinden adamlardan kaç?yo anlamad?m. Tamam ingilizce geli?tireceksinde. s?k?ld?n, bunald?n diyelim. Amerikal?ya "birader z?çay?m böyle yerin içine" diye dertle?emezsin sonuçta, türk'ün halinde türk anlar dimi.
Bu arada ikinizdende allah raz? olsun forumun en aç?k konu?an k?v?rmadan laf anlatan insanlar?s?n?z valla.![]()

slm bende cleveland a gidece?im hard rock cafede sat?? eleman? olarak çal??aca??m..biraz bilgi verebilrmsnz cleveland hakk?nda?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks