Alıntı emrah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bende bu yaz orlando da iki ay issiz gezmis biri olarak sunu soliim florida wat icin cok bktan bi yer. Ben florida ya tavsiye uzerine gittim ve anlatilanlar dogru deildi. 2 ay usanmadan is aradim bi dunya form doldurdum ama birisi bile gorusmeye dahi cagirmadi. bide su var yer gok turk arkadaslarla dolu. illa floridayi goriim diosan bi hafta yeter oralari gezmek icin. orlandoda parklari gezersin bi kac da beach dolasirsin miami felan program sonunda 1 hafta cok rahat yeter.
Acaba sen burdan iş ayarlamadan mı gittin yoksa gittin de işten mi çıkarıldın orasını açıklamamışsın da , esasen gezmeyi biraz sonlara bırakıyoruz. Öncelikle burdayken işi sağlama alıp oraya gidip paramızı kazanmak, yapabiliceklerimizi yapmak bu konuda bildiklerin değer teşkil ediyor benim için..

Alıntı barto22 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Öncelikle selam forumunuza katıldım eski bir wat çı ve orada staj yapmış biri olarak florida bence yazın çalışma olanakları bakımından bence tam wat çılara göre bir yer zaten her yer hotel dolu ben california ve florida da ki otellerde çalıştım bana sorarsanız hayat ve iş bakımından florida derim herkeze bol şans
Peki otellerin sunduğu olanaklar iyimidir. Kalıcak yer verebiliyor mu? , saat ücretleri iyimidir? , zevklimidir ? , tonlarca soru geliyor aklıma tecrübelerinizi paylaşırsanız memnun olur burdaki herkes