geleli 2 haftayı geçti. açıkçası şimdi dönermisin deseler hiç düşünmem. gitmeden önceki düşüncelerim çok farklıydı.asla ülkemden vazgeçemem diyordum. oradayken de çalışmanın verdiği sıkıntıyla allah belasını versin amerikanın hemen dönmek istiyorum diye yakındığımı yemeklerimi deli gibi özlediğimi belirtmek isterim. ama havaalanına iindiğim andan itibaren herşey çok farklı gelmeye başladı.sanki benim bırakıp gittiğim türkiye burası değildi.insana saygı sevgi slm sabah hiç bişey yok. kendi memleketimin haline üzüldüm insanlarıma üzüldüm. medeniyet farkına üzüldüm.1 hafta evden çıkmaya korktum. adama merhaba diyorum mal mal bakıyo yüzüme...saat farkına alışamadım 1 hafta.trafiğe kesinlikle dikkat edin.yola aman diyim atlamayın burda öyle duran arabalar yok. abd saatine göre uyanıyodum sürekli. erken de yatsam geç de yatsam bu böyle sürüp gitti.bi gün gece 12 de uyudum. sonra uyandım ve evin içinde dolaştım yapcak bişey bulamayıp tekrar yatıyorum dedim anneme.annem olm saat öğlen 4 bu saatte yatılır mı? yapma allah aşkına anne saat daha sabah 9...özetlemek gerekirse; ordaki ilk zmznlarınız saf saf yeni öğrenen bi çocuk gibi, ordaki 1. ayınız oralı herşey düzninde, 2. ayınızın sonunda yeter ya dönmek istiyorum, çok özledim, lahmancuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun...
3.ayın sonu, biraz daha olsa mı ne uzatsak mı napsak, buraya yerleşmenin yolu ne ya
....ve türkiyede dönmek istiyoruuuuuuuuuuuuuummmm
![]()

özetlemek gerekirse; ordaki ilk zmznlarınız saf saf yeni öğrenen bi çocuk gibi, ordaki 1. ayınız oralı herşey düzninde, 2. ayınızın sonunda yeter ya dönmek istiyorum, çok özledim, lahmancuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun...
Alıntı
Bookmarks