Arkadaslar Zaten Baslýkta Herseyý Acýkladým Ben Son Paycheckm Kaldý Arkamdan Yolladýlar Peký Sýmdý Napmalýyým Hangý Prosuduru Takýp Etmelýyým Deneyýmlý Arkadaslarýn Yardýmýný Beklýyorum Sýmdýden Tesekkr Ederým////
Arkadaslar Zaten Baslýkta Herseyý Acýkladým Ben Son Paycheckm Kaldý Arkamdan Yolladýlar Peký Sýmdý Napmalýyým Hangý Prosuduru Takýp Etmelýyým Deneyýmlý Arkadaslarýn Yardýmýný Beklýyorum Sýmdýden Tesekkr Ederým////
Çok basit bir prosedür takip edeceksin þöyle ki elindeki pay-check'le bankalara gidip hangisi en az komisyonla bozuyorsa ona bozduracaksýn.
uluslararasi bankalarla calismani tavsiye ederim. bi vadesiz hesap actir sorna ceki bozdur.. ben google adsenseden gelen 100$imi is bankasina bozdurmustum yillar once 100$ yerine bana 100ytl vermislerdi
Bu konuda akbanký tavsive ederim... 20-30 ytl karþýlýðýnda 20 günde iþini hallediyorlar, ayrýca diðer bankalarda olduðu gibi çek limiti de (en az 500 $ olacak gibi) istemiyorlar...
Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...
cekin 80-100 USD birseyse kimse bozmak icin tenezzul etmiyor.. her iste oldugu gibi bunun icin de bir tanidigin varsa cok ise yarar.. hem islemin daha kisa surer hem de daha az komisyonla bozdurabilirsin. ama tanidigin yoksa bankalari tek tek gezmen en iyisi..![]()
arbeit mach frei
ya arkadaslar ben bi sey soracagim size.Benim de son bi paycheck im vardi 29 eylulde cikiyodu o tarihtede ben orda yoktum.adresimi aldilar sana turkiyeye yollariz dediler.fakat nasil yolluyorlar acaba.yollanip yollanmadigini da tam olarak bilmiyorum ayrica mail adresimide verdim.adresini vermen yeterli dediler.simdi napmam lazim acaba bankalara mi baksam.western union a filan.neyle gonderiyorlar bilen var mi acaba.....
Merhaba Arkadaþlar Benim Son Pay Day 06 Ekim 2008 Pazartesi Günüydü Ama Ben 1 Ekimde Yurda Döndüm. Yaklaþýk 400 Dolarlýk Bir Paycheck Olmasý Lazýmdý.ama Ben Sizin çekinizle Türkiyede Uðiraþamam Dedim Benim Hospitalitye.hesabýma Yatýrýn Dedim. Chase Bank Kartýný Da Uluslararasý Kullanýma Açtýrdým. þimdi Paranýn Yatmasýný Bekliyrum. Rahatlýkla Istediðiin Atmden Paranýzý çekebilirsiniz Benim 30 Dolarým Vardý 40 Ytl Istedim Verdi Bankamatik Hem Komisyon Yok Hem De çekle Filan Uðiraþmýyorsun.
arkadaslar bugun ýsbankasýna gýttým benden 200 ytl dedýler kendýmý dýsarý attým soyguncu bunlar![]()
Tek kelimeyle "Ohaaaaaaaa".
HSBC veya Citi Bank gibi uluslararasý bankalarý bir dene istersen.
Þu WAT olayý bana zehir olsun da beþ kuruþ kazanamadan, Amerika'yý gezemeden Türkiye'ye döneyim diyorsanýz Wildwood -New Jersey tam size göre.![]()
ABD'de eðitimle ilgili geniþ bilgi için:
http://www.turkishwat.net
Arkadaþlar bu konuda akbank en saðlam çalýþan banka... 20 ytl ye 20 gün içinde hallediyorlar iþinizi...
Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...
arkadaslar sakin is bankasini secmeyin..neredeyse 250 milyona kadar aliyorlar sizden..akbank sizden pay-checkiniz 500 dolari gecmiyorsa 20 ytl kesiyor..diger bankalrala ugrasmanin bi anlmai yok.hepsi yuksek meblaglar taleb ediyor sizden..direk an yakin akbanka girin ve paranizi 20 ytle karsiligi en kisa surede alin![]()
zirrat bankasý 40 ytl ödediniz mi bozarýz diyor. 40 güne kadar para hesabýnýza yatar dediler.
tamam dedim gönderdim. cevap bekliyorum
arkadaþlar benýmde bir paycheck ým var 1 aydýr elýmde akbank þubelerýne gittim hiç biþeyden haberlerý yok ýlgýlenmedýler siz hangý þubelerde yaptýnýz yazarsanýz sevýnýrým .(ýstanbul)
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)
Bookmarks