Olmaz bole sey ya . Hic para kazanamadik cok kotu oldu ya . Su durumda cikabilir fakat daha erken 5-6 ay zaman dilimine kadar ne olacagi belli olmaz .
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
beyler dolarin direnci 1.5 veya 1.480 seviyesindedir. onumuzdeki donemde 1.40u gorur.. 1.4u gordugu an dolara abanin.. tekrar 1.5 seviyesine cikicak.. tabii bu benim gorusurum. geldigim gibi tum parami dolar yaptim. simdi sattim 1.4 olmasini bekliyorum.. tabii yabanci sermaye bu ne yapacagi belli olmaz ben yonetmiyorum sonucda.
Konu gokcek50 tarafından (18-10-2008 Saat 11:52 AM ) değiştirilmiştir.
Şu WAT olayı bana zehir olsun da beş kuruş kazanamadan, Amerika'yı gezemeden Türkiye'ye döneyim diyorsanız Wildwood -New Jersey tam size göre.![]()
ABD'de eğitimle ilgili geniş bilgi için:
http://www.turkishwat.net
gercekten dovizin bu sekilde seyretmesi hic coktan iyi..kaldiki artma ihtimali var.,amerikan merkezi bankasi (FED) surekli faiz oranlatrini yukseltmesi , bunun karsisindada yapilan bu spekulasyonlarda dunya borsalarini etkiliyor ve abd dolarida bundan malesef basibini aliyor..1.365 lerden nereler geldi dolar..
S-pectacular
ayni taktigi bende yaptim ve iyi para kazandik..simdi de bisiler sezebilsek aynisin yapcaz ama
S-pectacular
S-pectacular
ewt bgun ekonomi ve finans hocalariyla boyle bir diyalog gecti..bi hocalar borsayida takip eden ve uluslararasi sirketlerde yonetici pozisyonundalar..yilbasindan sonra dolarin 1.7 leri gorebilecegini soylediler
S-pectacular
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks