Work and Travel
Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: _vize ve uçak bileti arasýndaki iliþki_

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart _vize ve uçak bileti arasýndaki iliþki_

Herkese selam
    arkadaþlarr müracatýmý nisan ortasýnda yaptým.haftayada vize randevum var.uçak biletimi 14 hazirana ayýrttým FAKAT uçak biletinin geçerli olmasý için vizenin uçuþ tarihinden en az 2 hafta önce cýkmasý gerekiomuþ.yani benm vizemin o tarihe kadar cýkmamasý söz konusu.böle ciddi bi sorunla karþý kaþýyayým.þirketim vize cýkmazsa biletin iptal olacaðýný ve gidilebilmesi için 100 200 euro gibi farklar ödenmesi gerektiðini söylüyor.gerçekten bu konuda kafam cok karýþýk.sizce nasý hareket etmeliyimm?en kýsa zaman da yardýmlarýnýzý bekliyorum

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

1 hafta erteleyebilirsin uçuþunu mesela.þimdiden ikinci bi rezervasyon yaptýr nolur nolmaz diye.

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

uçaklarda inanýlmaz doluluk varmýþþ.o yüzden vize iþim þansa kalmýþ gibi bi durum oluyo.cok kafamý karýþtýrdý bu konu benm

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    20

Ýlk defa senden duyuyorum ve büyük ihtimalle öyle birþey yok. Olsa söylenirdi. Aynen devam et sen

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

saolasýn..ayrýca bugünde vize görüþme tarihim belli oldu.vizenin cýktýðý gün hemen bileti almam lazým biletin opsiyonunun bitmemesi geçerli olabilmesi için.bi sorun olmaz sanýrým

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    20

Görüþme sonunda vizeyle ilgili biþey söylemezse dönüp sor tekrar. Madem bilet için son gün, pasaportun gelmesini beklemen gerekmez, emin oalbilirsin.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)

Bookmarks