Work and Travel
Toplam 22 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 22 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Amerika dan aldýðým laptop un ekraný sizlere ömür

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Standart Amerika dan aldýðým laptop un ekraný sizlere ömür

Arkadaþlar selam,
    Laptop ta müzik dinlerken telefonum çaldý,kulaklýklarý klavye ile ekran arasýna koyup telefona cevap verdim.Neyse konuþma sona erdikten sonra laptop u acmamla ekranýn yarýsýnýn karardýðýný(Hani cam kýrýlýr da paramparça olur,ekran kýrýk deðil fakat öyle bir görüntü)gördüm.Bunun bilgisayar dilindeki karþýlýðýný bilmiyorum.Zaten bir laptop u kullanmayý bilmemenin cahilliði, beni yeterince yýkmýþ bulunmakta.Hp Türkiye yi aradým.Amerika dan alýnan urunler için UCRETLI YA DA UCRETSIZ servis veremediklerini,makineyi nereden aldýysam orayla temasa geçmemi söylediler!Amerika yý aradým,oradaki görevli de böyle bir sorunun Türkiye de giderilebileceðini söylüyor!O zaman hp yi niye tercih ettim,ne özelliði kaldý,çöpe mi atacaðým ben o kadar emeðimin karþýlýðýný þimdi?
    Arkadaþlar eðer aranýzda bana bu konuda tavsiyede bulunabilecek olanlar varsa yardým bekliyorum.Ne Amerika ne Türkiye hp servisi yardýmcý oluyor,bir çözüm yolu illa ki olmalý...Umuyorum...

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

sanýrým sorun kulaklýklarda bulunan mýknatýstan dolay olmuþ olabilir bir mýknatýsý ekrana hafif yaklaþtýr çek bole bole düzeltebilirsin sanýrým

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Öyle birþey deðil,ekran kýrýldý,kýrýldý derken ...Kýrýk bir camýn resmini çekip laptopa masaustu resmi yaptýðýnýzý düþünün(Umarým az biraz da olsa gözünüzde canlandýrabilmiþimdir,en iyi bu þekilde ifade ederim diye düþündüm),yani ekraný artýk kullanmam mümkün deðil.Lcd ekran gerekiyor,burdaki tamircilere vermek de korkutuyor,servisler de yukarýda yazdýklarýmý diyor...Offfff ki offf
    Konu run tarafýndan (05-11-2008 Saat 08:11 PM ) deðiþtirilmiþtir.

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

Alýntý run Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Öyle birþey deðil,ekran kýrýldý,kýrýldý derken ...Kýrýk bir camýn resmini çekip laptopa masaustu resmi yaptýðýnýzý düþünün(Umarým az biraz da olsa gözünüzde canlandýrabilmiþimdir,en iyi bu þekilde ifade ederim diye düþündüm),yani ekraný artýk kullanmam mümkün deðil.Lcd ekran gerekiyor,burdaki tamircilere vermek de korkutuyor,servisler de yukarýda yazdýklarýmý diyor...Offfff ki offf
    arkadasim .oncelikle amerikada nerden aldiysan onlara sole ve garanti kapsaminda sana ordan verdikleri kagidida onlara sole orda sana bir numara soruyorlar ve onlar turkiyedeki bir hp servisini yonlendiriyorlar.ama yanlis hatirlamiosam bunun da bir maliyeti var az da olsa
    S-pectacular

**Newyork-boston-massachusetts-philedelphia-atlantic city-new jersey-washington**

--------------------------------------------
    did you start to feel it!!! by@S-pectacular

Site Yöneticisi break - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    10

Serviste cok fahis fiyatlara yaptirirsin . Eger bulamazsan ucuza yaptiricak biyer bana pm at yardimci olurum sana .
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Hadi yaa ben de HP alýr Türkiye'de kullanýrýz diyordum.Bu olay çok kötü oldu þimdi.

Ýnternette geçen hafta araþtýrma yaptým normalde tamir etmeleri gerekiyor.

Bence þuan iki çözüm var:
    1-Baþka biryerdeki HP teknik servisine götürebilirsin.
    2-HP Avrupa merkezi var.Oraya mail atýp HP-Türkiyeyi þikayet edersin.

Mecburen Toshiba alcaz gene. Benim Amerika'dan gelen Toshiba bozuldu geçen yýl. Teknik servise götürdüm faturayla direk yaptýlar.
    Þu WAT olayý bana zehir olsun da beþ kuruþ kazanamadan, Amerika'yý gezemeden Türkiye'ye döneyim diyorsanýz Wildwood -New Jersey tam size göre.

ABD'de eðitimle ilgili geniþ bilgi için:
    http://www.turkishwat.net

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Hayýr,Türkiye yi þikayet etsem þimdi haklarýmý da bilmiyorum ki.Sonuçta ortada Türkiye de olmayan bir model var ama bir yandan þunu düþünüyorum nerde kaldý bu markanýn markalýðý?Neden ben bu markayý alýyorum.Hem de sonuçta olay bir lcd ekranda bitiyor,Amerika dan gonderttiremiyor musun sen o ekraný,nerde kaldý senin hp liðin?Türkiye deki servis parasýyla da olmaz diyor üstüne üstlük!Herhangi bir problem olursa dünyada saygýnlýðý olan bir marka,mutlaka bir çýkýþ yolu bulunur diye düþünürken olaylarýn gidiþatýna bak...Dün Amerika hp servis le online destek hattýndan yazýþtým.Eðer garanti kapsamýna girmediðini tespit EDERlerse ben makineyi Amerika ya gonderdigimde 700 $ odeyecekmisim.E ben zaten 750 $ a almýþým makineyi.Artýk cahilliðime mi yanayým o þekilde kulaklýðý araya koydum diye ,bunlarýn duyarsýzlýðýna mý sinirleneyim....
    Konu run tarafýndan (06-11-2008 Saat 02:00 PM ) deðiþtirilmiþtir.

Uçuþa Hazýr Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

madem durum ole kadiköye git yazýcýoðlu iþ hanýnda 3 kattý sanýrým laptop lcd deðiþtiriyor bi oraya bak bide servise sor ne kadar isticek hangisi ucuzsa ona yaptýr

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

arkadaþým 2 sene önce hp laptop almýþtý 2-3 ay kullandýktan sonra bozulmuþ bu yaz amerikaya geldiðinde yeni modeliyle deðiþtirdiler garanti kapsamýnda hp yi kimseye tavsiye etmiyorum sürekli arýza duyduðum bi makina

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

eger bulundugun ilin tüketici hakem heyetine gidersen ki genelde kaymakamlýkalrda olur , orda dilekçe ile hp ye gönderebilir,yaptýrabilir yada dava açabilirsin.kolay gelsin geçmiþ olsun

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

bencede en iyisi yazýcýoglu. 250 ytl ye garantili deðiþtiriyorlar. bi arkadaþým deðiþtirmiþti.ama bu garanti durumunu iyice netleþtirmeden de boþuna para vermek olmaz..

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Arkadasim baska yerdeki HP teknik servisine gitmeyi denedin mi?
    Senden gelen cevaba gore ben de laptop alacam.
    Þu WAT olayý bana zehir olsun da beþ kuruþ kazanamadan, Amerika'yý gezemeden Türkiye'ye döneyim diyorsanýz Wildwood -New Jersey tam size göre.

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

oncelikle gecmis olsun, bence bu sorununun hp nin telnik servisiyle cozulme olasiligi cok az ben de gecmiste sormustum hatta bir kac hp tekmis servisine genelde olumsuz yaklastilar, hemde urunlerinin garantisinin turkiyede gecerli oldugunu ama amerika icin yapilan hp bilgisayarlarin farkli oldugunu ve onlari tamir edemediklerini soylediler, ama avrupadan bir ulkeden alinmis olsaydi urunun tamir edilebilecegini felan soylediler..tahminimde turkiyedeki bayilerden alinmasini sitiyorlar sanirim gidip burda 1700 dolar olan bilgisyari orda 700 alindamsini felan engellemiye calisiyorlar sanirim en zarivarsa kendine....
    diger bir konuda hp teknis servisi tamir etmeyi kabul etse bile garanti kapsaminda olacak mi urun? olmama itimali yuksek....

uc kadikoydeki yazici ishanina goturme fikri ni hic tavsiye etmemekle birlikte zorunlu kalinmasi halinde cok ama cok dikkat ederek,tavsiye alarak, buluna bilinirse bir tanidik vasitasiyla(buna bile guvenmemek lazim) gitmelisin....benim basimdan aci bir tecrube gecti....cok dikkat etmek gerekli

kolay gelsin
    iyi sanslar

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

Alýntý paSHan Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    eger bulundugun ilin tüketici hakem heyetine gidersen ki genelde kaymakamlýkalrda olur , orda dilekçe ile hp ye gönderebilir,yaptýrabilir yada dava açabilirsin.kolay gelsin geçmiþ olsun
    hayir senin dedigin bu olay turkiyeden aldigin bir markada oluyor..tuketicinin haklarini korumak amaciyla...
    S-pectacular

**Newyork-boston-massachusetts-philedelphia-atlantic city-new jersey-washington**

Deneyimli Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

allah notebookumu gorusun..bende hp aldim amerikadan gozum gibi bakiyorum simdi

Tecrübe Puaný
    10

Alýntý metifeyk Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    bencede en iyisi yazýcýoglu. 250 ytl ye garantili deðiþtiriyorlar. bi arkadaþým deðiþtirmiþti.ama bu garanti durumunu iyice netleþtirmeden de boþuna para vermek olmaz..
    Eðer pm 'den verdiðim kiþi 250 'den fazla isterse buraya yaptýrýrsýn gayet iyi bence ...

Acemi Watçý
    Tecrübe Puaný
    0

Alýntý gokcek50 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Arkadasim baska yerdeki HP teknik servisine gitmeyi denedin mi?
    Senden gelen cevaba gore ben de laptop alacam.
    Ben kalite derken hp aldým.Ýþte bu durumdan sonra sen kararýný ver.Servis ve garanti olayýný iyice araþtýrmadan alma...

Uzman Watçý
    Tecrübe Puaný
    18

Bu konuyla ilgili olarak HP Türkiye teknik servisine mail attým.

"Eðer ürünün aynýsý Türkiye'de satýlýyorsa tamir ederiz." dediler.

Tecrübe Puaný
    10

Alýntý gokcek50 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Bu konuyla ilgili olarak HP Türkiye teknik servisine mail attým.

"Eðer ürünün aynýsý Türkiye'de satýlýyorsa tamir ederiz." dediler.
    Off cok kotu ya bnmkide DV-6936us serisi sadece Amerika 'da var

Efsane Watçý
    Tecrübe Puaný
    19

Question

Alýntý run Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Arkadaþlar selam,
    Laptop ta müzik dinlerken telefonum çaldý,kulaklýklarý klavye ile ekran arasýna koyup telefona cevap verdim.Neyse konuþma sona erdikten sonra laptop u acmamla ekranýn yarýsýnýn karardýðýný(Hani cam kýrýlýr da paramparça olur,ekran kýrýk deðil fakat öyle bir görüntü)gördüm.Bunun bilgisayar dilindeki karþýlýðýný bilmiyorum.Zaten bir laptop u kullanmayý bilmemenin cahilliði, beni yeterince yýkmýþ bulunmakta.Hp Türkiye yi aradým.Amerika dan alýnan urunler için UCRETLI YA DA UCRETSIZ servis veremediklerini,makineyi nereden aldýysam orayla temasa geçmemi söylediler!Amerika yý aradým,oradaki görevli de böyle bir sorunun Türkiye de giderilebileceðini söylüyor!O zaman hp yi niye tercih ettim,ne özelliði kaldý,çöpe mi atacaðým ben o kadar emeðimin karþýlýðýný þimdi?
    Arkadaþlar eðer aranýzda bana bu konuda tavsiyede bulunabilecek olanlar varsa yardým bekliyorum.Ne Amerika ne Türkiye hp servisi yardýmcý oluyor,bir çözüm yolu illa ki olmalý...Umuyorum...
    naptin kardesim kurtarabildinmi labtobu
    S-pectacular

Araþtýrmacý Watçý
    Tecrübe Puaný
    17

arklar forumda toshiba laptoplar bozuldugunda turkiyedeki servislerin sorunu cozdugunu yazmýs. butun toshiba laptop serileri için geçerli bir durum mu bu ??

Tecrübe Puaný
    10

Alýntý quaker26 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    arklar forumda toshiba laptoplar bozuldugunda turkiyedeki servislerin sorunu cozdugunu yazmýs. butun toshiba laptop serileri için geçerli bir durum mu bu ??
    Uluslararasi garantisi oldugu icin bakmak zorunda diye biliyorum .

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)