Alıntı paSHan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar merhaba ben çukurovadan sizler gibi wat programına katılmak istiyorum.1-2 haftadır yogun biçimde hem normal yaşamda hem nette araştırma yapıyoırum.

acaba bana hangi şirketi , hangi işleri , hangi eyaleti ÖNERİRSİZNİZ ya da ÖNERMEZSİNİZ ? NEDEN ? deneyimlerinizi paylaşırsanz sevinirim

( gitme amacım : ingilizce mi geliştirirken 5-6 bin dolar kadar para kazanmak. ingilizce seviyem :ingilzice gramerim normal , çok azda olsa pratik var , kelime bilgim fazla değil )
oncelikli amacin sehir secmek ise ikinci isi bulabilcegin yerlere gitmelisin..dogu yakasina gidersen bunu unut simdiden..ama orta kisma gidersen ikinci is imkanin artacaktir..ingilizceni fastfood bolumune girmessen hemen hemen her iste gelistrebilirsin.cunku fastfood da direk seni mutfak arkasina atiyorlar yada temizlik filan olyor..eger eglence parkina girersen aksamlarida ek bi is bulma sansin artar..genelde herkes bu yola basvuruyordu..ama solim cok yorucu..
ama iyi bir para biirktirebilirsin..sonucta bu biriktirdin para ilede paket tatil programlari var orda otel paran ucak gidis gelis ve kiralik arabinida icine alicak sekilde 450 dolara mukemmel bir tatil yabailrsin..daha fazla bilgi istersen yardimci olabilrim..kolay gelsin